Associated Press. Un german s-a vaccinat de 90 de ori anti-COVID, ca să vândă certificatele verzi celor care nu doreau s-o facă

Un german în vârstă de 60 de ani s-a vaccinat împotriva COVID de 90 de ori pentru a vinde apoi certificatele de vaccinare celor care nu doreau să se imunizeze, dar, cum altfel, aveau nevoie de acest document, informează Associated Press.

Bărbatul din orașul Magdeburg, din estul Germaniei, ar fi fost vaccinat de 90 de ori luni la rând în centrele de vaccinare din statul Saxonia. Și probabil că ar fi continuat dacă nu ar fi fost prins de polițiști.

Germanul, al cărui nume nu a fost făcut public, a fost oprit, dar nu şi arestat.

El fost prins la un centru de vaccinare din Eilenburg, în Saxonia, când s-a prezentat pentru a doua zi consecutiv pentru o vaccinare împotriva COVID-19.

 

Polițiștii i-au confiscat mai multe carnete de vaccinare și au început urmărirea penală.

Nu este cunoscută deocamdată starea de sănătate a bărbatului în urma impactului vaccinării multiple şi cu seruri de la diferite companii farmaceutice.

Poliția germană a efectuat multe percheziții în legătură cu falsificarea pașapoartelor de vaccinare în ultimele luni. Multe persoane din Germania au refuzat să se vaccineze anti-COVID, însă și-au dorit certificatele de vaccinare care le oferă acces la restaurant, club sau chiar la locul de muncă.