Gest Incredibil Al Unei Profesoare Din Buzau. Ce Le-A Cerut În Loc De Flori

Odată cu începerea unui nou an școlar se obișnuiește ca elevii să ducă un buchet de flori profesoarelor ori învățătoarelor lor.

Ei bine, o profesoară din Buzău a rescris povestea unei prime zile de școală. Gestul incredibil al profesoarei! Ce a cerut?

Gest incredibil al unei profesoare din Buzau. Cadru didactic i-a rugat pe toți părinții elevilor săi să nu-i mai cumpere flori în prima zi de școală. Ea le-a precizat, într-un grup de whatsapp, că se mulțumește cu cele virtuale. A cerut la schimb un lucru atât de firesc pentru cei mulți părinți.

Gest incredibil al unei profesoare din Buzau
Ea i-a rugat să cumpere rechizite pentru elevii care nu-și permit să se pregătească așa cum trebuie pentru un nou an școlar. Profesoara în cauză se numește Veronica Bulf și predă la Școala Gimnazială „George Emil Palade”.

ezgif.com gif maker 38

„Ideea a venit, pur şi simplu, văzând la TV sau pe internet că sunt foarte mulţi copii fără posibilităţi. Le-am transmis părinţilor mesaj, părinţii au fost de acord. Mi-au trimis foarte multe flori virtuale, cu acestea sunt de acord. Fiecare copil a adus un pacheţel, le-am strâns şi le-am trimis unei asociaţii. Au mai rămas câteva pe care urmează să le donăm”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Veronica Bulf.