duminică, 29 noiembrie 2020

Gest neașteptat făcut de Monica Gabor pentru Irinel Columbeanu. Cum vrea să-l salveze de la sărăcie

Știrile zilei

Anamaria Prodan are COVID: „A luat de la…”

Anamaria Prodan are COVID. Agent FIFA si impresar al celor mai importanti jucatori din Romania, Anamaria Prodan, a...

Ce inseamna atunci cand visezi o persoana care a decedat. Ar trebui sa te puna pe ganduri

Sa visezi o persoana care a decedat, este tulburator. In traditia populara, atunci cand visezi ca intri in contact...

Alte noi localitati intra in carantina

Orasul Cernavoda si alte trei comune din judetele Constanta si Alba intra in carantina incepand de sambata seara, respectiv,...

Gest fabulos făcut de Monica Gabor pentru Irinel Columbeanu, după ce acesta a ajuns în pragul sărăciei. Fanilor nu le-a venit să creadă ce a făcut fosta doamnă de la Izvorani.

Toată România a auzit de celebrul cuplu format din Monica Gabor și omul de afaceri, Irinel Columbeanu. Însă, după ce s-au despărțit, cei dou au rămas o vagă amintire din vremurile bune, iar în prezent numele lui Irinel Columbeanu este asociat cu o prăbușire financiară neașteptată. Ca urmare a acestei situații, Monica Gabor șochează pe toată lumea cu gestul pe care dorește să-l facă pentru fostul său soț.

Gest fabulos făcut de Monica Gabor pentru Irinel Columbeanu
După zeci de ani de zile în care a trăit fără grija zilei de mâine, cu palate și mașini de lux, Irinel Columbeanu trăiește în acest moment într-un apartamentul cu două camere în cartierul Colentina din București și conduce o mașină la mâna a doua. Acesta a fost surprins în nenumărate rânduri conducând un autoturism Mercedes, vechi de două decenii, dar și o mașină Opel, la mâna a doua.

Prietenii lui Irinel sunt îngrijorați în privința sa și sunt alături de el, încercând să-l ajute cu orice se poate. Pentru că știe care este situația nefericită a tatălui fetiței sale, Monica Gabor i-a sărit în ajutor. Fosta „scorpie de la Izvorani” vrea să-l ia pe Irinel în Statele Unite ale Americii și să-l ajute să își găsească un loc de muncă în străinătate.

Monica Gabor se află, momentan, în America, acolo unde locuiește de ani buni, alături de actualul ei soț, Mr. Pink, și fiica ei, Irina

Monica a demonstrat în ultimii ani cât o iubește pe Irina, luând-o tot mai des în America și preocupându-se de viitorul ei. Cele două au fost surprinse în repetate rânduri în poze și materiale video fiind fericite împreună.
Aceasta ar fi o șansă de a începe o nouă viață și multe oportunități din punct de vedere financiar. Pe lângă faptul că nu mai dispune de putere financiară, fostul om de afaceri suferă cumplit după fiica sa pe care o divinizează. Astfel, Irinel Columbeanu ar fi aproape de fetița lui Irina, pentru că micuța este stabilită în SUA și locuiește cu mama ei și actualul soț, Mr. Pink.

Momentan, nu se știe dacă Irinel Columbeanu a acceptat sau nu oferta fostei sale soții, dar fanii așteaptă cu sufletul la gură deznodământul poveștii

loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă