Gestul uriaș făcut de Gigi Becali pentru Leo Iorga, înainte să moară

3.791

Cunoscutul latifundiar Gigi Becali a făcut un gest uriaș pentru Leo Iorga în timpul războiului purtat de artist cu temutul cancer. Puțini au știut acest detaliu important care îi va lega pe cei doi pentru totdeauna.

Gigi Becali l-a ajutat cu bani pe Leo Iorga în urmă cu cinci ani, când artistul a fost supus intervenției chirurgicale pe creier. Patronul de la FCSB i-a oferit cântărețului 15.000 de euro, bani folosiți atât pentru operație, dar și în timpul recuperării pe tratamentele costisitoare. Vă reamintim că, în 2014, fostului solist al trupei Compact i-a fost extirpată o tumoră de 3 centimetri. Iar la scurt timp de la această intervenție, el a câștigat o luptă chinuitoare împotriva cancerului.

Din păcate, ulterior, maladia teribilă a recidivat, iar Leo Iorga s-a stins din viață astăzi. El ar fi împlinit luna viitoare, pe 2 decembrie, 55 de ani.

Pe 14 ianuarie 2019, Leo Iorga și soția lui, Paula, au aniversat nunta de perle – perla este rodul trudei de ani a scoicii, care adună nisipul fir cu fir. Așa se întâmplă și într-un mariaj care a ajuns la impresionanta vârstă de 30 de ani: este dovada încrederii, răbdării şi rezistenţei cuplului în faţa încercărilor numeroase din viață. Vezi AICI gestul emoționant făcut de cunoscutul artist cu ocazia acestui eveniment fericit din viața lui și a partenerei sale de viață.

Diagnosticat în 2011 cu cancer pulmonar, Leo Iorga are nevoie de tratament deși anul trecut el învingă temuta maladie. Cunoscutul artist și Paula Iorga lui au aniversat de curând 30 de ani de când au devenit soț și soție. Partenera lui de viață a luat o decizie disperată la ceas aniversar și a dezvăluit totul public.

Diagnosticat cu cancer, Leo Iorga are nevoie urgent de tratament
Una dintre persoanele care i-au fost mereu alături lui Leo Iorga în lupta cu boala cumplită este soția lui. Recent, Paula Iorga a anunțat pe o rețea de socializare că își vinde mașina pe care o are din 2006. În ciuda faptului că autoturismul are o valoare sentimentală pentru ea, tratamentul soţului său este mult mai important.

“Este maşina mea de pe vremea când eram în industria asigurărilor de viaţă. Are o mare valoare sentimentală pentru mine, însă sunt nevoită să mă detaşez, având acum alte priorităţi”, a scris Paula Iorga pe pagina ei de Facebook.

Iar asta nu e tot! Leo Iorga nu renunță la concerte și este foarte ocupat în următoarea perioadă. În urmă cu câteva ore, el a dezvăluit care sunt orașele în care va concerta.

“Prieteni, ne vedem și ne auzim la voi acasă!
Programul următoarelor concerte:
• Joi 24 ian. 2019 – CLUB HUSH PITEȘTI;
• Vineri 25 ian. 2019 – ROMBO PUB BĂICOI;
• Vineri 8 feb. 2019 – IMPERIUM PUB SIBIU;
• Sâmbătă 9 feb. 2019 – ABY STAGE BAR RAMNICU VÂLCEA;
• Miercuri 20 feb. 2019 – LUGOJ Teatrul Municipal;
• Joi 21 feb. 2019 – PORTO ARTE TIMIȘOARA;
• Vineri 22 feb. 2019 – CLUB FLEX ARAD;
• Sâmbătă 23 feb. 2019 – BISTRO BLUES CAFÉ ORADEA” este mesajul scris de artist pe pagina lui de Facebook.

Leo Iorga și soția lui au aniversat nunta de perle
În urmă cu patru zile, Leo Iorga și soția lui au aniversat nunta de perle – perla este rodul trudei de ani a scoicii, care adună nisipul fir cu fir. Așa se întâmplă și într-un mariaj care a ajuns la impresionanta vârstă de 30 de ani: este dovada încrederii, răbdării şi rezistenţei cuplului în faţa încercărilor numeroase din viață. În ziua aniversării, artistul “a scos de la naftalină” trei poze din ziua nunții cu Paula Iorga, iar în dreptul lor a scris mesajul: “Acum 30 de ani…! Imediat mă duc să cumpăr flori, șampanie și medicamente!”.

Anul trecut, pe 16 septembrie, cei doi au împlinit 29 de ani de la nuntă. “La bine și la greu împreună, legați de Bunul Dumnezeu prin Taina Sfântă a cununiei. Nunta am petrecut-o în Venus la Calypso Night Club unde invitații au avut parte de un program artistic de excepție pentru acea vreme: dansatoare, cântăreți, circari, iluzioniști, formații, colegi de breaslă ai lui Leo. A fost o nuntă ca-n povești de 3 zile și 3 nopți”, a scris toamna trecută soția lui Leo Iorga pe pagina lui de Facebook.

loading...
Loading...

Cmentariile sunt închise