• Home
  • Actualitate
  • Geta Sterp, sora celebrului Culiţă Sterp, îşi promovează afacerea cu brânză în inima Ţării Haţegului

Geta Sterp, sora celebrului Culiţă Sterp, îşi promovează afacerea cu brânză în inima Ţării Haţegului

geta sterp

În pitorescul oraş Haţeg, situat în judeţul Hunedoara, Geta Sterp, sora cunoscutului interpret de muzică populară Culiţă Sterp, îşi dedică zilele promovării afacerii familiale, o stână de oi. Prin intermediul unei postări pe o reţea de socializare, ea a invitat publicul să viziteze taraba sa de la piaţă, unde oferă o gamă variată de produse lactate, inclusiv urdă, caş şi telemea de oaie, toate provenind din producţia proprie, 100% naturală. „Vă aștept cu drag la magazin să degustați și, bineînțeles, să și cumpărați produse de la stâna noastră,” a scris Geta pe platforma sa digitală.

Interacţiunea dintre Geta şi clienţii săi se manifestă și în mediul online, unde un amic o întreabă despre locaţia exactă a tarabei sale, iar ea răspunde prompt, oferind detaliile necesare. Un alt client, incapabil să ajungă la piaţă, primește asigurarea din partea Getei că produsele o vor aștepta. Astfel de schimburi evidenţiază nu doar calitatea produselor oferite, ci și relaţia apropiată pe care Geta Sterp o cultivă cu clienții săi, un aspect cheie în succesul afacerilor locale.

În plus, feedback-ul pozitiv din partea consumatorilor, unul dintre ei numind brânza vândută de Geta „cea mai bună din Ţara Haţegului”, confirmă nu doar excelența produselor, dar și importanța valorificării resurselor locale și a menținerii tradițiilor. Această inițiativă susține economia locală și promovează un stil de viață sănătos, bazat pe consumul de produse naturale.

Pe de altă parte, în sfera vieții personale a familiei Sterp, zvonurile despre o posibilă împăcare între Culiţă Sterp și fosta sa soție, Carmen de la Salciua, continuă să circule. Speculațiile au început să crească după ce Culiţă a fost văzut la petrecerea de ziua de naștere a lui Carmen, unde martori oculari susțin că cei doi au afișat o apropiere vizibilă.

Ulterior, declarațiile vagi ale lui Culiţă Sterp, care sugerează o posibilă reconciliere, dar fără a oferi certitudini, au intensificat curiozitatea publicului. „Inca nu pot sa dau nicio declaratie in privinta asta, fiindca inca nu stim suta la suta ce o sa fie. Vorbim, suntem prieteni, inca nu stam in aceeasi casa,” a declarat Culiţă, lăsând deschisă posibilitatea unei împăcări.

Recent, Carmen de la Salciua a fost întrebată de fani dacă zvonurile privind împăcarea sunt adevărate, la care a răspuns evaziv, menţionând că preferă să rămână rezervată în declarații. „Se spun multe peste tot! Deocamdata ramanem rezervati in declaratii. Va veni si un moment in care se va spune mai mult decat niste puncte puncte… Totul trebuie sa aiba un curs. Relatia dintre noi s-a imbunatatit! Atat pot sa va spun,” a afirmat artista.

Un alt indiciu care susține teoria împăcării a fost observat de fani pe o rețea de socializare. Culiță Sterp a publicat o fotografie într-o zonă de munte, iar în spatele său se zăreau două mașini, una dintre ele fiind identificată de fani ca aparținând lui Carmen de la Salciua, datorită culorii sale distincte, roz. Acest detaliu, deși subtil, a alimentat și mai mult speculațiile despre statutul actual al relației dintre cei doi artiști.