Getuța Sterp s-a dus într-o goană la mama Geta să îi dea vestea cea mare: „Sunt foarte fericită!” Mama Geta i-a pupat mâinile de fericire

Getuta Sterp a mers la magazinul mamei sale pentru a-i mai aduce niste branza de vanzare, insa si pentru a-i da o veste foarte mare.

Getuta Sterp a demonstrat tot timpul că știe să fie și femeie de casa, o doamna când merge la petreceri îmbrăcată elegant, dar și o adevărată fiica de cioban care își urmează inima și rămâne aproape de animalele cu care a crescut de când s-a născut și asta atât ei cât și familiei le aduce cinste.

Absolventa a Facultății de Medicina Veterinara din Cluj, Getuta Sterp a știut că vrea toată viață ei să rămână printre animale chiar daca s-a căsătorit și rolul de sotie îi impune totuși și alte reguli.

Getuta Sterp, una din cele mai frumoase vesti pentru mama Geta

Mai mult, s-a tot spus de când s-a căsătorit că mama Geta vă rămâne de acum încolo singura și nu mai are niciun sprijin.

Iată că lucrurile nu stau deloc întocmai. Chiar daca are munca de birou, Getuta face ce face și tot o trage ață la casa părinteasca să își ajute părintele rămas singur.

Băiatul acela, el nu are timp să meargă zi de zi la oi că el chiar nu are timp. Ei au o afacere cu lemne, dar Getuța ține oile în continuare. Ea o să vină să ne ajute și la oi, atâta timp cât are ea disponibil, până când o să aibă copii.

Sebi e un băiat deosebit de bun. Aduce mâncare la ciobani, țigări, băutură și câte nu le aduce și le-a adus și înainte să fie cu ea. El e un băiat atâta de bun și de darnic că eu nu-l pot descrie în cuvinte, a dezvaluit mama Geta pentru wowbiz .”

Mama Geta ii saruta mainile fiicei sale

Deunăzi, Getuta Sterp s-a filmat în timp ce mergea cu mașină la mama Geta la magazin pentru a-i aduce câteva produse, dar și una din cele mai frumoase vesti. Foarte mandra de fiica ei și cu lacrimi în ochi, mama Geta i-a sărutat mâinile când a văzut-o.

Mama Geta: „Cât ești de frumoasa și de scumpa. Daca nu te aveam pe tine, draga mamii, nu stiu ce făceam. Ceilalți m-au părăsit. Și biata Leană este fata mea și toți sunteți, dar ei s-au dus mai departe un pic. Și ce veste îmi aduci?

Getuta Sterp: „Mi-a fătat o oaie cu doi miei. Sunt foarte fericita! I-o dat ciobanul să sugă. Mă duc să-i văd. Și eu mi-am făcut manichiura, însă mi-am făcut-o scurta.

Mama Geta: „Ți-am spus să nu le mai faci, să le lași așa scurte…”