duminică, 31 mai 2020

Vezi cum arată Gheorghe Dincă acum, după ce a fost scos din închisoare și dus la DIICOT

Știrile zilei

Starea de sănătate a principalelor criptomonede în pandemia de Covid-19

Pandemia de coronavirus a avut efect imediat și asupra tranzacțiilor cu monede virtuale.Nu este greu de înțeles de ce...

Microfoane spion de calitate, pentru utilizări variate

Există multe motive pentru care s-ar putea să iei în considerare achiziționarea unui model performant de gadget pentru înregistrări...

Când trebuie să îți schimbi bateria mașinii?

Tocmai te-ai urcat  în mașină, acum că tot e voie în timpul stării de alertă maximă ca măcar prin...

Principalul suspect în cazul crimelor de la Caracal, Gheorghe Dinica, a fost scos joi dimineaţa din închisoare şi dus la DIICOT, pentru audierile procurorilor, la care participă și avocata familiei Melencu (care susținea că la dosar nu există niciun fel de probe).

Audierea monstrului de la Caracal, așa cum i se mai spune, vine după ce acesta şi-a schimbat declaraţia iniţială şi nu mai recunoaşte că ar fi omorat-o pe Luiza Melencu, adolescentă dispărută în aprilie 2019, potrivit Agerpres.

Atunci cand ancheta DIICOT începuse, Gheorghe Dincă a recunoscut că a omorat-o pe Alexandra Măceşanu, în vârstă de 15 ani, apoi i-a incinerat corpul într-un butoi din curtea casei sale. A susţinut că a omorat-o şi pe Luiza Melencu, tanara de 18 ani, aruncand apoi rămășițele corpului ei la marginea unei păduri de lângă Caracal.

Conform expertizei ADN făcută de INML, rezulta că fragmentele osoase găsite în cenuşa din butoiul metalic de la domiciliul lui Gheorghe Dincă aparţin Alexandrei Măceşanu, cu o probabilitate foarte mare, de 99,93%. Tot INML a analizat și fragmentele osoase găsite langă pădure, dar fără niciuun rezultat concret, motiv pentru care s-a cerut ajutorul celor de la FBI.

 

loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă

- Advertisement -Vezi cum arată Gheorghe Dincă acum, după ce a fost scos din închisoare și dus la DIICOT 1