joi, 1 octombrie 2020

Gheorghe Dincă a încercat de mai multe ori să se sinucidă în arest

Știrile zilei

Alexandru Rafila explică recordul de îmbolnăviri cu coronavirus. Ce va urma în România

Profesorul Alexandru Rafila crede că numărul mare de cazuri de coronavirus înregistrat în ultimele zile în România e cauzat...

Prognoza meteo iarnă 2020-2021: Când vin ninsorile în România?

Deşi de abia a început toamnă, însă multe persoane se întreabă cum va fi vremea în iarna 2020 -...

Ce a scris presa americană despre primarul mort din Deveselu

Întâmplarea bizară de la alegerile locale de duminică dintr-o comună din România a ţinut prima pagină a ziarelor atât...

Gheorghe Dincă a încercat să se sinucidă de patru ori de când se află in inchisoare. Profilerul Poliţiei Române a facur aceasta dezvaluire, potrivit România TV.

In luna noiembrie, Dincă a refuzat sa manance, fiind cu greu convins să renunțe la acest comportament. În momentele în care Gheorghe Dincă anunta cum își va pune capăt zilelor, erau anunțati specialiștii.

Gheorghe Dincă este acuzat de trafic de persoane, trafic de minori, omor calificat, viol şi profanare de cadavre pentru răpirea şi uciderea Luizei Melencu şi Alexandrei Măceşanu.

”Prin rechizitoriul din data de 10.01.2020, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Structura Centrală au dispus trimiterea în judecată a inculpaţilor D.G. şi R.Ş., pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de persoane, trafic de minori, omor calificat, viol şi profanare de cadavre”, anunţă DIICOT, referindu-se la Gheorghe Dincă şi la Ştefan Risipiţeanu, acuzat că a violat-o pe Luiza Melencu.

Procesul se va desfăşura la Tribunalul Olt, dar Dincă a cerut transferul. Până la luarea unei decizii, s-au luat masuri fara precedent pentru a se evita linsajul lui Dincă în penitenciar. Este tinutut departe de detinutii periculosi din închisoare.

Asa cum era de asteptat, Gheorghe Dincă a fost injurat şi batjocorit în Penitenciarul Craiova.

loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă