marți, 14 iulie 2020

Gheorghe Dincă a încercat de mai multe ori să se sinucidă în arest

Știrile zilei

Tatăl lui Mihai Tudose a decedat! Era infectat cu COVID-19

Tatăl lui Mihai Tudose, Constantin Tudose, diagnosticat cu coronavirus, a murit în această dimineață, a informat publicația locală Obiectiv...

Cum mai arată Alexandra Dinu la aproape 40 de ani. Fosta soție a lui Adi Mutu e mai frumoasă ca niciodată!

Alexandra Dinu, fosta soție a lui Adrian Mutu, se apropie de vârsta de 40 de ani, dar este mai...

Marcel Vela, decizie de ultimă oră: ”Astăzi voi semna ordinul”

Ministrul de Interne Marcel Vela a anunțat că în cursul zilei de astăzi va semna ordinul de ministru prin...

Gheorghe Dincă a încercat să se sinucidă de patru ori de când se află in inchisoare. Profilerul Poliţiei Române a facur aceasta dezvaluire, potrivit România TV.

In luna noiembrie, Dincă a refuzat sa manance, fiind cu greu convins să renunțe la acest comportament. În momentele în care Gheorghe Dincă anunta cum își va pune capăt zilelor, erau anunțati specialiștii.

Gheorghe Dincă este acuzat de trafic de persoane, trafic de minori, omor calificat, viol şi profanare de cadavre pentru răpirea şi uciderea Luizei Melencu şi Alexandrei Măceşanu.

”Prin rechizitoriul din data de 10.01.2020, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Structura Centrală au dispus trimiterea în judecată a inculpaţilor D.G. şi R.Ş., pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de persoane, trafic de minori, omor calificat, viol şi profanare de cadavre”, anunţă DIICOT, referindu-se la Gheorghe Dincă şi la Ştefan Risipiţeanu, acuzat că a violat-o pe Luiza Melencu.

Procesul se va desfăşura la Tribunalul Olt, dar Dincă a cerut transferul. Până la luarea unei decizii, s-au luat masuri fara precedent pentru a se evita linsajul lui Dincă în penitenciar. Este tinutut departe de detinutii periculosi din închisoare.

Asa cum era de asteptat, Gheorghe Dincă a fost injurat şi batjocorit în Penitenciarul Craiova.

loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă

- Advertisement -Gheorghe Dincă a încercat de mai multe ori să se sinucidă în arest 1