duminică, 29 martie 2020

Gheorghe Dincă a încercat de mai multe ori să se sinucidă în arest

Știrile zilei

Alexandru Rafila AVERTIZEAZĂ: În România vom trece de 1000 de cazuri de coronavirus pe zi

Președintele Societății de Microbiologie, Alexandru Rafila, a spus că situația din România se va înrăutăți în scurt timp, iar...

Bilanțul persoanelor infectate cu coronavirus în SUA a depășit pragul de 100.000

La nivel mondial au fost confirmate peste 590.000 de cazuri de infectare cu coronavirus și peste 27.000 de decese.SUA...

Monica Pop, despre cele două alimente banale pe care trebuie să le aibă românii în casă, dacă fac provizii

Medicul Monica Pop a făcut un anunț foarte important în contextul crizei coronavirusului, insistând asupra ideii că alimentația trebuie...

Gheorghe Dincă a încercat să se sinucidă de patru ori de când se află in inchisoare. Profilerul Poliţiei Române a facur aceasta dezvaluire, potrivit România TV.

In luna noiembrie, Dincă a refuzat sa manance, fiind cu greu convins să renunțe la acest comportament. În momentele în care Gheorghe Dincă anunta cum își va pune capăt zilelor, erau anunțati specialiștii.

Gheorghe Dincă este acuzat de trafic de persoane, trafic de minori, omor calificat, viol şi profanare de cadavre pentru răpirea şi uciderea Luizei Melencu şi Alexandrei Măceşanu.

”Prin rechizitoriul din data de 10.01.2020, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Structura Centrală au dispus trimiterea în judecată a inculpaţilor D.G. şi R.Ş., pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de persoane, trafic de minori, omor calificat, viol şi profanare de cadavre”, anunţă DIICOT, referindu-se la Gheorghe Dincă şi la Ştefan Risipiţeanu, acuzat că a violat-o pe Luiza Melencu.

Procesul se va desfăşura la Tribunalul Olt, dar Dincă a cerut transferul. Până la luarea unei decizii, s-au luat masuri fara precedent pentru a se evita linsajul lui Dincă în penitenciar. Este tinutut departe de detinutii periculosi din închisoare.

Asa cum era de asteptat, Gheorghe Dincă a fost injurat şi batjocorit în Penitenciarul Craiova.

loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă

- Advertisement -Gheorghe Dincă a încercat de mai multe ori să se sinucidă în arest 1