3 C
București
miercuri, 20 ianuarie 2021

Gheorghe Dincă ameninţă România TV în scrisoarea către familia Melencu

Dosarul Caracal, în care Gheorghe Dincă este acuzat de trafic de persoane, trafic de minori, omor calificat, viol şi profanare de cadavre pentru răpirea şi uciderea Luizei Melencu şi Alexandrei Măceşanu, a fost trimis miercuri de DIICOT în instanţă, urmând să fie judecat de Tribunalul Olt.

In presupusa scrisoare către familia Melencu, Gheorghe Dinca l-a amenintat pe Victor Ciutacu, afirmand ca il asteapta in puscarie sa i se alature: „Pe cei care nu au probe, îi aştept în puşcărie alături de mine, inclusiv pe cei din această televiziune care fac spectacol în fiecare seară, împreună cu Ciutacu. Familia Melencu nu trebuie să întreţină jocul acestor sceleraţi care îmi inventează probe. Sunt curios câţi bani v-au fost luaţi de aceşti avocaţi şi dacă vi s-a tăiat chitanţă”.

„Sunt actor principal, se pare. Să fiu în locul procurorilor, mi-ar fi jenă… Mai are un pic şi propune decorarea procurorilor care au făcut rechizitoriul, e jenant. Credeam că sunt nişte oameni cu minte în cap acolo. Ce trebuie să fac eu? Să mă duc la puşcărie cu Dincă pentru că l-am calomniat pe criminalul cumsecade? Păi el ar trebui să fie mulţumit că eu am promovat ideea că Luiza nu e moartă! Ar trebui să îmi fie recunoscător că îi susţin teoria! Este un om bolnav, greşit mintal. Am citit scrisorile, sunt de un ridicol grotesc. Dacă nu ar tragedia celor două familii, ar fi de râs, pentru că stăm o ţară întreagă şi ne uităm în dinţii unui scelerat bătrân”, a spus Victor Ciutacu în direct la România TV.

„Scrie ca Luiza nu e moarta, ca ii pare rau ce s-a intamplat, că l-a fortat Stefan sa dea telefon tatalui meu. Stefan il ameninta sa dea telefon sa zica ca Luiza a plecata in Elvetia. În toata scrisoarea scrie ca Luiza traieste şi isi sustine ultima declaratie care a ajuns şi la DIICOT. (…) Am ramas fara cuvinte cand am vazut Dinca Gheorghe şi declartatia exact ca in ultima zi pe 12, că sustine ca persoanele acelea au luat o pe Luiza. (…) Scrisul e foarte asemanator cu ce am vazut in dosar, l-am recunoscut”, a declarat mama Luizei la România TV.

Tonel Pop, avocatul familiei Melencu, crede că aceasta scrisoare este doar „un mijloc de a-şi promova ideile in presa”. Iniţial, nu s-a dorit sa apara in presa informatii despre scrisoare, dar au vorbit despre ea după ce Alexandru Cumpănaşu a anuntat primirea plicului.

Continuarea pe romaniatv.net

Spalatorie auto ploiesti

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate