Gheorghe Turda, declarații neașteptate. Ce a putut să spună despre Maria Ciobanu

Gheorghe Turda a făcut declarații neașteptate despre Maria Ciobanu. Cei doi sunt colegi de breaslă, unii dintre cei mai mari interpreți de muzică populară din țara noastră, cu un public bine definit și foarte bine cotați la concerte, spectacole și alte evenimente.

Gheorghe Turda, declarații neașteptate

Interpretul de muzică populară a vorbit recent despre Maria Ciobanu și despre relațiile amoroase ale acesteia. Gheorghe Turda este apropiat de familia artistei și i-a cunoscut pe ultimii parteneri de viață ai acesteia, până la soțul său.

Maria Ciobanu și Mircea Cîmpeanu sunt căsătoriți din anul 1981, iar despre ei Gheorghe Turda a dezvăluit că niciun bărbat nu a fost mai potrivit pentru interpretă decât actualul ei partener de viață.

maria ciobanu sot

Gheorghe Turda, declarații neașteptate. Ce a putut să spună despre Maria Ciobanu

Turda a avut numai cuvinte de laudă și la adresa artistei despre care a spus că este o artistă completă și o mamă excepțională.

Cine este, de fapt, soțul Mariei Ciobanu

Maria Ciobanu este căsătorită cu Mircea Cîmpeanu, bărbatul alături de care și-a găsit liniștea. Potrivit informațiilor apărute în spațiul public, Mircea Cîmpeanu s-a născut la Sibiu, în anul 1939 și a fost soțul Ilenei Sărăroiu. Mircea Cîmpeanu a fost sportiv, baschetbalist, cu numeroase realizări. După încheierea carierei sportive a făcut performanță în calitate de antrenor.

Maria Ciobanu și Mircea Cîmpeanu sunt stabiliți în America şi împlinesc în acest an 40 de ani de mariaj. Artista duce o viață foarte liniștită peste hotare unde încasează o pensie frumoasă, având cetățenie americană. Îndrăgita interpretă de muzică populară locuiește alături de soțul ei și fiica sa într-un cartier luxos din Los Angeles.

Artista a declarat la un moment dat că își dorește să revină în România, pentru că nu ar vrea sub nicio formă să se stingă departe de casă. Până să îl întâlnească pe Mircea Cîmpean, Maria Ciobanu a trăit o poveste de dragoste alături de Ion Dolănescu din care au rezultat doi copii, pe Ionuț și Dragoș. Artista mai are încă două fete din alte două căsătorii.