15.4 C
București
marți, 13 aprilie 2021

Gheorghe Turda este infectat cu COVID-19! Cum se simte acum cântărețul!

Interpretul de muzica populară Gheorghe Turda este infectat cu COVID-19. În vârstă de 72 de ani, artistul, este unul din cei mai iubiţi solişti de muzica populară din România. Din nefericire, acesta a fost depistat cu noul coronavirus, după ce s-a întors dintr-o excursie la salină, în Prahova.

Gheroghe Turda a fost de-a lungul timpului implicat în mai multe scandaluri cu fosta sa iubită, mult mai tânără ca el.

Gheorghe Turda este infectat cu COVID-19
Din fericire, cântăreţul de muzica populară susţine că acum se simte mai bine. Acesta a precizat că în perioada în care a fost depistat cu noul coronavirus a fost şi răcit la plămâni.

“Am fost foarte răcit, acum sunt mai bine. Medicul mi-a dat antibiotic timp de o săptămână, iar sâmbătă am făcut şi testul de covid şi nu am mai ieşit din casă. Ieri am primit vestea, dar acum sunt mult mai bine. Am răcit şi la plămâni, şi acum se simte în vocea mea.”, a declarat artistul, pentru click.ro.

Interpretul de muzica populară a declarat pentru sursa citată ca, din fericire, a suferit de o formă uşoară a bolii , față de alte persoane, care au fost mai rău.

Mai mult decât atât, se pare că și ginerele cântărețului de muzică popular ar fi avut coronavirus, însă artistul este sigur că nu a luat de la el, ci din excursia pe care a făcut-o la o salină.

”Totuşi, am făcut o formă uşoară, faţă de multe alte persoane. Şi ginerele meu a avut, dar nu cred că am luat de la el, mai degrabă din excursie. Am fost la salină în Prahova şi acolo erau puţine grade. Iniţial, fetele mele s-au speriat, dar acum când au văzut că totuşi sunt mult mai bine, s-au mai liniştit. Acum voi sta în casă timp de 14 zile sau cât va fi nevoie să fiu bine, asta e important”,a spus Gheorghe Turda, potrivit click.ro.

Vlăduţa Lupău a avut şi ea coronavirus
Interpretul de muzica populară Gheorghe Turda este infectat cu COVID-19. În aceeaşi situaţie s-a aflat şi frumoasa interpreta de muzica populară Vlăduța Lupau.

Frumoasa brunetă, care a devenit tot mai apreciată în rândul artiștilor de muzică populară, și-a anunțat admiratorii pe pagină sa de Instagram că nu știe de unde a contractat virusul, însă s-a izolat acasă pentru 14 zile, așa cum prevede legea, având forme ușoare.

Interpreta de muzică populară le-a spus admiratorilor că doar prin testarea din pripă se poate opri răspândirea virusului.

„Dragii mei… vreau să̆ vă spun că̆ în urmă̆ cu câteva zile am avut simptome specifice unei ră̆celi, că atare am luat decizia de a merge și a mă̆ testa iar ră̆spunsul din pă̆câte a fost unul pozitiv. Ei bine, momentan pot să̆ spun că̆ fac parte dintre cei care am contractat acest virus având forme uş̦oare.

Timp de 14 zile, aș̦a cum este protocolul voi sta în izolare. Cu siguranță întrebarea voastră̆ la fel că și a mea este “De unde am contractat virusul?” … nu șțiu nici eu, mai ales că̆ nici nu am fost prezență la niciun eveniment de când s-au interzis pe plan național. Vă îndemn pe toți cei care credeți că̆ aveți simptome de ră̆ceală, să̆ vă faceți testul cât mai rapid pentru a nu ră̆spândi mai departe acest virus. Vă doresc să̆năţâţe multă̆ tuturor și să̆ ne vedem cu bine!”, a scris Vlăduța Lupău pe pagină ei de Instagram la acel moment.

Viorel Iliescuhttps://viorel.ro
Fondatorul ziarelor All for Romania si The Press, marketing manager al Agentiei de Presa A.M. Press si fondator al CloudX Digital Agency.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate