24.5 C
București
sâmbătă, 12 iunie 2021

Gheorghe Turda o face praf pe Nicoleta Voicu: „E suferind cu capul” Ce i-a făcut, de fapt, fosta iubită

Scandalul continuă in showbizul românesc. După ce fosta lui iubita a facut afirmații despre viața lor intimă și nu numai, Gheorghe Turda o face praf pe Nicoleta Voicu. Pe lângă acuzațiile aduse în spațiul public, războiul merge și în instanță. Astfel, avocatul artistului i-a trimis cântăreței cea de-a treia notificare și urmează un proces în cazul în care ea îi mai folosește numele.

Gheorghe Turda este profund dezamăgit de acțiunile iubitei sale. Interpretul de muzică populară mărturisește că a avut pretenții de la Nicoleta Voicu, însă, lucrurile au mers mult prea departe.

Războiul dintre Gheorghe Turda și Nicoleta Voicu e departe de a ajunge la final. Cei doi sunt la cuțite și este din ce în ce mai posibil să se vadă în instanță. Interpretul de muzică populară a răbufnit după ce fosta lui iubită a făcut afirmații despe relația lor intimă și nu numai. Avocatul lui Gheorghe Turda i-a trimis o a treia notificare Nicoletei Voicu și este dispus să meargă mai departe.

”Eu vreau sa scap de aceasta teroare psihica! Eu am aparut in emisiunea Mirelei Vaida in care am vorbit despre viata mea, familia mea, regretata mea sotie. Si, printre altele, m-au intrebat despre fosta iubita. Nu am atacat-o, atat am spus, ca s-a lamentat peste tot ca n-are din ce trai, ca sunt conditiile neprielnice in care suntem toti artistii, si am spus ca stiu ca familia ei o sustine. Parintii ei au sustinut-o si o sustin, nicidecum n-am criticat-o.

Daca Dumnezeu nu i-a dat suficienta minte, si a interpretat gresit, e treaba ei. Mai ales ca eu am fost la parintii ei acasa si sunt destul de instariti, ca la tara, cum sunt familiile actuale de la tara. Eu m-am retras definitiv in gaoacea mea, nu mai vreau comentarii pe tema asta cu dansa. Ma ameninta cu avocatii ei, care avocati… nu stiu. Sunt la a treia notificare, sper sa se potoleasca. Dar n-ai cu cine sa vorbesti ca, saraca, e suferinda cu capul. Si nu doar eu spun treaba asta, o spun si oamenii apropiati din mediile in care a fost ea”, a declarat Gheorghe Turda, în exclusivitate, pentru STAR POPULAR.

La acuzațiile aduse de Nicoleta Voicu, conform cărora Gheorghe Turda ar avea o atitudine autoritară și că e obițnuit ca lumea să nu sufle în fața lui, artistul a venit cu o replică: ”Eu sunt mai militaros, nu ca am intrat in directia de cultura, asta e structura mea. Am pretentii de la tinerii artisti. Asa si cu ea, i-am spus: mai, fata, munceste! Fa-ti repertoriul personal, nu copia de la altii. I-am spus-o, daca nu m-a inteles, treaba ei”, a mai spus artistul.

Gheorghe Turda ar fi încercat să o ajute pe Nicoleta Voicu
Gheorghe Turda mai susține că s-a gândit la situația prin care trece Nicoleta Voicu și a încercat chiar să-i găsească un post în învățământ.

”Eu pot sa-mi retrag notificarea pentru ca sunt un om cu suflet, am tinut la ea! Si ca sa va spun un secret, acum vreo luna, avand relatii foarte multe i-am gasit un post de educatoare. Ea n-a profesat niciodata meseria ei de baza, inginer-agronom, ea a fost doar educatoare la gradinite in capitala.

Si ca sa vedeti sufletul meu, i-am gasit un post de educatoare chiar langa casa ei, in sectorul in care locuieste, sa aiba de lucru, sa faca un bănuț. Credeți că a vrut? Nu i-am spus ei încă, i-am transmis unei prietene bune de-a ei. Știți ce mi-a spus prietena ei? Domnul Turda, nu vă recomand! Ea nu are nicio susținere materiala, decât ce îi oferă părinții ei. Are, probabil, și acea indemnizație de la guvern ca și artistă”, a mai declarat Gheorghe Turda.

Nicoleta Voicu, acuze fără precedent către fostul iubit, Gheorghe Turda: ”Nu-ți e rușine obrazului?”
Nicoleta Voicu a urmărit stupefiată declarațiile pe care Gheorghe Turda, fostul iubit, le-a făcut în cadrul emisiunii ”Acces Direct”. Artistei nu i-au picat deloc bine unele remarci făcute de Gheorghe Turda.

Pe de altă parte, cântărețul a explicat că nu a vrut sub nicio formă să-și jignească fosta parteneră.

Totul până la familia mea! Dragilor, am ascultat inepțiile acestui om făcute în toate emisiunile cu care face turul televiziunilor pe 2021, dar aseară a întrecut orice limită a bunului simț în emisiunea „Acces de weekend” cu Mirela Vaida.

Din declarațiile lui în emisiune: Cea de-a doua care se lăuda tot timpul și punea pe tapet ideea că ea e dintr-o familie înstărită și susținută. Eu n-am verificat treaba asta….!

Doamne, cum de-l mai rabdă Dumnezeu pe acest om?! Cum poți să-mi jignesti familia în halul asta?! Nu-ți e rușine obrazului, fiindcă ai fost în casa părinților mei, ai fost tratat omenește și dumnezeiește?! Ai fost respectat, ai stat la masă, ai intrat într-o curte și casă curată ca grădina lui Dumnezeu.

Toata viața ai verificat viețile altora și ai găsit doar răul, binele nu e pentru tine, omule!!! Totul până la părinții mei care sunt doi oameni simpli de la țară pe care eu îi știu muncind de dimineata până seara…

Nu ți-e rușine obrazului să-mi umilești familia în halul asta?”, a răbufnit artista.

Gheorghe Turda, profund dezamăgit de Nicoleta Voicu
Gheorghe Turda este profund dezamăgit de acțiunile iubitei sale. Interpretul de muzică populară mărturisește că a avut pretenții de la Nicoleta Voicu, însă, lucrurile au mers mult prea departe.

Trădată în dragoste, artista a continuat să-l denigreze pe omul cu care s-a iubit atâta timp. Iar acest lucru a stârnit furia lui Gheorghe Turda.

”Am avut și am pretenții de la ea că este o intelecuală, dar nu te poți coborî în halul ăsta de mahala, să dai din casă ce nu privește pe toată lumea. Nu mai comentez că devine periculoasă. Nu mă cobor la nivelul de mahala, viața mea să o discut prin presă.

Revenirea a fost din partea amândurora pentru că și ea a simțit nevoia să mă revadă și eu, dar a doua zi după ce a fost o liniște frumoasă, a început să zgândăre și să reproșeze de niște relații de-ale mele pe care nu le am. Eu am prietene și prieteni pe Facebook, am sute de mii de oameni care mă apreciază și mă cunosc”, mărturisea, în urmă cu ceva timp, Gheorghe Turda.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate