Ghinioniștii iernii. Acest anotimp le aduce numai probleme zodiilor

Iarna nu se anunță deloc una bună pentru unii nativi. Urmează o perioadă destul de dificilă pentru patru zodii, care vor suferi mai mult decât se așteptau. Sperau că după toamnă își vor găsi fericirea, dar Așteptările le-au fost înșelate.

Ghinioniștii iernii
Berbecii nu se împacă deloc cu energia acestor trei luni de iarnă. Va fi o provocare pentru voi să treceți peste acest anotimp și te vei simți ciudat să fii nevoit să te adaptezi acestor schimbări. Te simți limitat și nu faci față deloc cerințelor celor din jur. Oricât de mult și încerca, nu reușești să te ridici la nivelul așteptărilor. Ai impresia că pierzi timpul și nu realizezi nimic.

Cei născuţi în zodia Taur au o perioadă favorabilă din punct de vedere amoros, dar nu la fel de bine stau la capitolul bani și familie. În cadrul căminului au loc certuri mari din cauza Finanțelor și a faptului că toți produc mai mult decât tine. Taurii muncesc mult, dar nimic nu le iese cum trebuie și, automat, nici câștigul nu este unul uimitor. Ia măsuri, vezi ce nu faci bine.

Iarnă grea pentru acești nativi
Scorpionii sunt disperați după atenție și, din această goană după succes, s-ar putea să se împiedice chiar spre finalul drumului. Trebuie să îşi pună ordine în gânduri, să nu se mulţumească doar cu puţinul din viaţa lor, dar nici să nu mai exagereze și să dispere după atenție. Dacă ești bun in ceea ce faci, vei fi observat și fără prea multe eforturi.

Peștii trebuie şi ei să se mai tempereze, să dea la o parte toate fricile, toate grijile. Nu gândesc deloc limpede de ceva timp și parcă totul se întoarce împotriva lor când sunt atât de instabili emoțional. Veți fi puși în fața unor situații complicate și veți fi nevoiți să luați decizii radicale, dar veți tot amâna momentul final.