Ghinioniștii lunii noiembrie. Final de toamnă cu trădări și despărțiri

Horoscopul lunii noiembrie vine cu vești rele pentru unii nativi, care vor fi copleșiti de probleme. La sfârșitul toamnei veți avea parte de dezamăgiri în plan amoros, pentru că veți afla că partenerul vostru vă înșală și nu are deloc intenții bune față de voi. Vezi dacă te numeri printre ghinioniști și cum trebuie să gestionezi situațiile.

Zodii care vor fi trădate
Luna aceasta, mai multe zodii vor fi trădate. Printre ele se numără și Berbecii, care vor avea neplăcuta surpriză să afle că partenerul lor de viață mai are o altă relație în paralel. Nu s-ar fi așteptat la așa ceva, pentru că nu au bănuit nimic, deși au simțurile foarte dezvoltate în acest sens. Relația aceasta nu ar fi deloc una nouă, dimpotrivă, ar ține deja de ceva timp. Acești nativi nu sunt obișnuiți cu trădările și vor suferi mult după acest episod.

Gemenii vor avea parte de o mare dezamagire în plan personal. Acești nativi s-au concentrat prea mult pe locul de muncă, s-au agitat prea tare pentru problemele de la serviciu și așa au pierdut din vedere nevoile partenerului de viață, care a căutat fericirea altundeva. Astfel, persoana iubită a găsit pe altcineva care să îi ofere atenția de care are nevoie și nu este de condamnat. Lucrurile nu mai pot fi rezolvate, faptul e consumat, rămâne doar să vă adunați și să treceți peste. Suferința este trecătoare!

Racii vor fi și ei dezamăgiți în luna noiembrie. Sunt indeciși si deloc siguri pe ei, iar asta le va încurca mult planurile. Cel de lângă tine s-a săturat de singurătatea din cuplu și a decis să caute altundeva fericirea. Nu dispera, pentru că vina este, în mare parte, la tine, iar acum Primești o lecție ce te va face să îți revizuiești comportamentul.

Ghinioniștii lunii noiembrie
Vărsătorii vor avea parte de o lună pline de surprize, dar surprize care nu le vor aduce deloc bucurii, ci numai Tristețe. Va trebui să îți gestionezi emoțiile și să nu disperi, pentru că ai putea să reacționezi agresiv, deși nu îți stă în fire. Acceptă că lucrurile nu mai merg și uită că ai fost trădat. Trebuie să știi că există cineva și pentru tine.

Peștii vor rămâne singuri din cauza comportamentului agresiv, pe care nimeni nu îl mai acceptă. Atitudinea lor îi îndeamnă pe partenerii de viață să se îndepărteze și să caute fericirea în altă parte. Stresul continuu nu este ceva pe care să-l cauți la partenerul de viață. Ai nevoie de liniște și poate chiar și ajutor specializat, ca să scapi de comportamentul tău care lasă de dorit.