18.9 C
București
duminică, 16 mai 2021

Giani din Las Fierbinti a vorbit pentru prima data despre boala pe care o are! Drama prin care trece actorul Costantin Dita: „Nasol rau”

Unul dintre cele mai iubite personaje din serialul ”Las Fierbinti” a marturisit abia acum prin ce an de cosmar a trecut in 2017! Celebrul Giani a vazut moartea cu ochii, din cauza unor accidente, apoi s-a imbolnavit fara sa stie exact de ce sufera, si, colac peste pupaza, familia lui a mai fost lovita de alte doua vesti triste.

Actorul Constantin Dita a marturisit intr-un interviu video acordat lui George Buhnici, pe cavaleria.ro, ca a platit destul de mult pentru succesul lui. Anul trecut, de exemplu, a fost unul de cosmar, a povestit acesta.

”Am avut 5 accidente de masina, oameni care au intrat in mine… Am zis ca a fost un an mai ciudat. E urat tare. Au fost cinci accidente si multe alte lucruri. Descopar ca mama face cancer, la jumatate anului bunica mea a murit. La final de an fac o chestie complicata… pe piele, un fel de sindrom burn out. Sunt pe revenire acum, lucrurile merg spre bine”, a marturisit celebrul Giani.

In luna decembrie a anului trecut a circulat stirea ca Giani ar fi murit pe patuld e spital. Nimic mai fals, insa starea lui de sanatate era intr-adevar grava.

”Am tot citit in perioada aia, pentru ca nu puteam iesi din casa. A fost sinistru. Am facut ceva pe piele. Pe tot corpul. M-am panicat foarte tare. Doctorul mi-a zis ca echilibrul perfect este asa: 8 ore de somn, 8 ore de muncpa si 8 ore pentru tine”, a mai spus actorul in interviul acordat lui Buhnici.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate