duminică, 24 mai 2020

Giani din Las Fierbinti a vorbit pentru prima data despre boala pe care o are! Drama prin care trece actorul Costantin Dita: „Nasol rau”

Știrile zilei

Serbia a deschis granițele pentru toată lumea, fără testare sau carantina

Frontierele Serbiei au fost deschise de vineri, ora 0.00, pentru toți străinii, fără testare sau carantina. Guvernul de la Belgrad...

Vela anunţă că a aprobat zboruri charter pentru mai multe destinaţii

Ministrul de Interne Marcel Vela a declarat joi seara că a aprobat o solicitare de la Ministerul Afacerilor Externe...

Bilanţul covid-19 în SUA creşte cu 1.255 de morţi la 94.661 de decese

Statele Unite, cea mai îndoliată ţară de epidemia covid-19, au înregistrat 1.255 de morţi în ultimele 24 de ore,...

Unul dintre cele mai iubite personaje din serialul ”Las Fierbinti” a marturisit abia acum prin ce an de cosmar a trecut in 2017! Celebrul Giani a vazut moartea cu ochii, din cauza unor accidente, apoi s-a imbolnavit fara sa stie exact de ce sufera, si, colac peste pupaza, familia lui a mai fost lovita de alte doua vesti triste.

Actorul Constantin Dita a marturisit intr-un interviu video acordat lui George Buhnici, pe cavaleria.ro, ca a platit destul de mult pentru succesul lui. Anul trecut, de exemplu, a fost unul de cosmar, a povestit acesta.

”Am avut 5 accidente de masina, oameni care au intrat in mine… Am zis ca a fost un an mai ciudat. E urat tare. Au fost cinci accidente si multe alte lucruri. Descopar ca mama face cancer, la jumatate anului bunica mea a murit. La final de an fac o chestie complicata… pe piele, un fel de sindrom burn out. Sunt pe revenire acum, lucrurile merg spre bine”, a marturisit celebrul Giani.

In luna decembrie a anului trecut a circulat stirea ca Giani ar fi murit pe patuld e spital. Nimic mai fals, insa starea lui de sanatate era intr-adevar grava.

”Am tot citit in perioada aia, pentru ca nu puteam iesi din casa. A fost sinistru. Am facut ceva pe piele. Pe tot corpul. M-am panicat foarte tare. Doctorul mi-a zis ca echilibrul perfect este asa: 8 ore de somn, 8 ore de muncpa si 8 ore pentru tine”, a mai spus actorul in interviul acordat lui Buhnici.

loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă

- Advertisement -Giani din Las Fierbinti a vorbit pentru prima data despre boala pe care o are! Drama prin care trece actorul Costantin Dita: „Nasol rau” 1