13.7 C
București
vineri, 14 mai 2021

Gianluca Vacchi și iubita lui au devenit părinți de fetiță

Controversatul Gianluca Vacchi, cel care nu se sfiește să-și împărtășească viața personală cu milioanele de fani pe care îi are, a devenit tătic. Sharon, prietena lui în vârstă de 25 de ani, i-a dăruit o fetiță.

Gianluca Vacchi a devenit tătic
Milionarul Gianluca Vacchi (53), unul dintre cei mai carismatici bărbați din social media și iubita lui Sharon Fonseca, au devenit fericiții părinți ai unei fetițe.

Bărbatul a postat ieri pe contul de socializare o poză în care este înfățișat împreună cu prietena și fetița lui, pe care o cheamă Blu Jerusalema.

Relația celor doi a fost destul de des contestată din cauza diferenței mari de vârstă dintre cei doi. Se pare însă că niciunuia dintre protagoniști nu le-a păsat de gurile rele și relația lor a continuat.
Italianul a devenit cunoscut pe internet în anul 2016, atunci când a postat un videoclip împreună cu prietena lui de atunci, Giorgia Gabriele, în care dansau pe muzică latino. Toată lumea a fost impresionată de mișcările celor doi și de atunci, Gianluca n-a mai scăpat de urmăritori.
Nu doar mișcările de dans ale lui Gianluca Vacchi au făcut obiectul atracției fanilor, dar și luxul în care acesta trăiește. Milionarul nu ratează nicio ocazie de a-și posta poze din călătoriile pe care le întreprinde, dar și costumele scumpe pe care le îmbracă.
Ginaluca Vacchi a terminat Facultatea de Economie și Comerț la vârsta de 25 de ani și de atunci a început să se implice în afacerile care aparțineau familiei.
Deși la vârsta de 45 de ani Vacchi a renunțat la conducere și la majoritatea acțiunilor, se pare că italianul n-a dus-o tocmai rău.

Cu o avere de peste 450 de milioane de dolari, Gianluca Vacchi se poate bucura de orice lucru pe care și-l dorește în viață și a demonstrat asta când și-a dorit să devină DJ.

În anul 2017, Gianluca Vacchi a venit într-o scurtă călătorie în România, unde a mixat într-un club celebru.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate