duminică, 29 noiembrie 2020

Gică Popescu, dezvăluiri din perioada în care a fost la închisoare: „Un moment pe care nu o să îl uit niciodată…” Ce s-a întâmplat după ce s-a întors de la înmormântarea tatălui său?

Știrile zilei

Anamaria Prodan are COVID: „A luat de la…”

Anamaria Prodan are COVID. Agent FIFA si impresar al celor mai importanti jucatori din Romania, Anamaria Prodan, a...

Ce inseamna atunci cand visezi o persoana care a decedat. Ar trebui sa te puna pe ganduri

Sa visezi o persoana care a decedat, este tulburator. In traditia populara, atunci cand visezi ca intri in contact...

Alte noi localitati intra in carantina

Orasul Cernavoda si alte trei comune din judetele Constanta si Alba intra in carantina incepand de sambata seara, respectiv,...

Este un simbol al sportului românesc, a făcut performanță și îl cunoaște o lume întreagă, dar acest lucru nu l-a ferit de greutăți. Ce a dezvăluit Gică Popescu despre perioada în care a fost la închisoare?

Momentul în care oamenii legii au decis să îl condamne la închisoare cu executare a fost unul dintre cele mai dificile pentru Gică Popescu și chiar dacă a trecut ceva timp de atunci, rănile încă nu s-a vindecat.

Care este cea mai urâtă amintire pe care Gică Popescu o are din închisoare?
Gică Popescu a recunoscut că perioada în care a fost închis l-a dat puternic peste cap, mai ales că momentul a coincis cu decesul tatălui său. Fostul sportiv a fost mai sincer ca niciodată și a răspuns întrebărilor venite din partea jurnalistei Denise Rifai, vorbind despre cea mai urâtă amintire pe care o are din perioada în care a fost la închisoare. Gică Popescu a povestit ce s-a întâmplat imediat după ce s-a întors de la înmormântarea tatălui său.

„Cu siguranță, este momentul în care m-a anunțat soția mea că a murit tata. Un moment pe care nu o să îl uit niciodată, cum sunt foarte multe momente pe care închid ochii și mi le aduc aminte, fiecare colțișor, fiecare lucru din respectivele camere unde am locuit și, într-adevăr, la Jilava am stat într-o cameră cu lățimea de 1,30 m. Când m-am întors de la înmormântarea tatălui meu, deci am avut 24 de ore la dispoziție permisie, nu înțeleg de ce. (…). Când am intrat și s-au închis ușile în spatele meu, am mers pe jos până la locul unde era celula unde stăteam, era un vânt rece, trecea așa pe la urechi și aveam o senzație pe care nu o să o uit niciodată. Mergeam alături de polițistul din penitenciar, este cred cel mai straniu și cel mai ciudat moment pe care l-am trăit vreodată, drumul de la poarta închisorii până la cameră, după moartea tatălui meu.”, a spus Gică Popescu în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Gică Popescu s-a învinovățit de multe ori pentru decesul tatălui său, afirmând în repetate rânduri că acesta s-a stins din cauza supărării. Deși este un subiect delicat, fostul fotbalist a mărturisit în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai” ce s-a întâmplat în noaptea în care tatăl său a murit, dar și ce i-a spus acestuia la mormânt.
„Spun un lucru pe care nu l-am mai spus niciodată public. Tata a murit marți, 13, la ora două noaptea. Îmi aduc aminte că la ora 1 jumătate-2 noaptea, în noaptea de 12 spre 13, la un moment dat, am sărit din pat, m-am speriat. M-am uitat la ceas și era ora 2. Nu știam ce am și eram foarte treaz și puțin speriat. Am încercat să dorm, cred că m-am chinuit o oră- o oră și jumătate și nu știam de ce nu pot să dorm. După care, dimineața, m-am întâlnit cu soția mea și mi-a spus că murise. Am realizat atunci de ce mă trezisem noaptea. Probabil că noi, copiii cu părinții, avem o legătură anume pe care e greu să ne-o explicăm, dar lucrul acesta l-am trăit în acea noapte. (…). M-am dus singur la mormânt, simțeam nevoia să îi vorbesc ca și cum ar fi în fața mea și stând pe mormântul tatălui meu mi-am descărcat sufletul.”, a dezvăluit Gică Popescu.

loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă