Cum a reușit să dea lovitura Gigi Becali, într-o afacere care i-a adus 30 de milioane de euro

0

Patronul FCSB, Gigi Becali a dat o nouă lovitură, încheind o afacere ce i-a adus 30 de milioane de euro.

Mai exact, omul de afaceri în vârstă de 63 de ani, a reușit să-i vândî unui dezvoltator imobiliar un teren de 13 hectare situat în zona Pipera, unde urmează să se construiască un cartier cu aproximativ 1.200 de locuințe.

Terenul pe care l-a vândut Gigi Becali pentru suma de 30 de milioane de euro se află în spatele unui complex comercial din Pipera și al unor clădiri de birouri unde sunt sediile unora dintre cele mai mari branduri din România.

”Construcția proiectului va începe în curând. Am demarat deja procesul de vânzare și am precontractat 50% din primele două faze de dezvoltare, care cuprind circa 400 de apartamente.

Din acest motiv am mai cumpărat încă un teren pentru o etapă suplimentară. Fiecare unitate locativă va avea acces la propria grădină, construcțiile având un regim de înălțime de P+1“, a declarat Liviu Ioneanu, Co-CEO al dezvoltatorului care a cumpărat terenul de la Gigi Becali, pentru profit.ro.

Totuși, Gigi Becali a păstrat un lot de teren în zona respectivă, unde va dezvolta propriul său proiect imobiliar, preconizat să aibă o valoare de sute de milioane de euro, dar nu singur, ci alături de ginerele său și de cele două fiice ale sale.

Spune ce crezi