17.9 C
București
joi, 6 mai 2021

Gigi Becali aruncă bomba despre vaccinarea împotriva COVID-19

Gigi Becali și-a dat cu părerea despre vaccinarea în masă, împotriva virusului Sars-Cov-2. Patronul FCSB a făcut afirmații controversate în legătură cu serul, abia ajuns în țară.

Becali a vorbit despre procesul de vaccinare împotriva virusului Covid-19. Bărbatul a făcut o serie de declarații controversate despre ce vor păți românii care se vor vaccina.

Patronul FSCB a mărturisit că nu se va vaccina sub nicio formă. El a vorbit despre teoria conspirației, a adus în discuție cipurile introduse sub piele și controlul populației prin tehnologie.

„Nu mai scăpăm de pandemia asta! Eu nu mă vaccinez nici dacă mor. Eu iau cinci picături dintr-un medicament și timp de un an de zile nu am probleme. E mai bun ca vaccinul. Dar nu mă vaccinez! Îmi e frică.
Ați văzut că în Anglia e deja altă tulpină… O să vină și o să spună «Băi, nu am nimerit bine. Mai facem un vaccin». Și o mai fie unul, și încă unul… Și peste patru sau cinci azi o sa spun.

«Pentru că nu putem să ținem evidență și să știm bine cine a făcut vaccin, trebuie să punem cip în mâna dreaptă sau în frunte! E pericol mare și trebuie să știm ce vaccinuri ai făcut»”, a mai declarat finanţatorul.

Gigi Becali nu este de acord cu vaccinarea și nu se va vaccina sub nicio formă, chiar dacă fără vaccin va fi marginalizat sau va fi restricționat, ca de exemplu în călătoriile din anumite țări.

„Mai bine zic «Taie-mi capul!». Dar vaccin nu fac! O să te oblige să îți bagi cip! Și ce înseamnă mâna dreaptă și fruntea? Înseamnă Sfânta Cruce! Și asta-l are pe drac.

Și o să spună să-ți pui plachetă cu 666 în tine. Și degeaba mai faci Sfânta Cruce pentru că-l ai pe dracul în tine. Te manipulează cu 5G, cu 9G! Au și 9G! Te manipulează cu calculatoarele.

Nu e conspirație, asta spun Sfinții Părinți. Anul 2020 e începutul sfârșitului. Mai durează 40-50 de ani. Noi nu prindem, dar vor prinde copiii noștri. ”, a declarat Gigi Becali la România TV.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate