miercuri, 23 septembrie 2020

Gigi Becali s-a testat pentru coronavirus. Iată ce rezultat au avut testele

Știrile zilei

Ioniță de la Clejani, prima reacție după ce Margherita ar fi agresat fizic și verbal două femei

Margherita de la Clejani este din nou în centrul atenției, după ce în urmă cu aproximativ patru luni era...

Cel mai toxic aliment din lume. Romanii il consuma ca pe o delicatesa

Cel mai toxic aliment din lume. Multi fug de el, dar la noi este consumat precum o delicatesa, Romanii...

ULTIMĂ ORĂ: Creștere URIAȘĂ a numărului de cazuri de coronavirus în România. Cifrele au EXPLODAT în ultimele 24 de ore!!

Coronavirus România, bilanț 22 septembrie. Până astăzi, 22 septembrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 114.648 de cazuri de...

Gigi Becali s-a testat pentru coronavirus. Latifundiarul a recunoscut că și-a făcut testul de două ori, dar a ieșit negativ. Patronul Stelei are și o explicație în stilul său caracteristic pentru care nu s-a infectat.

„Da, am fost testat. Toată familia a fost testată. Este bine toată lumea. Am făcut testul de două ori. La mine nu are cum să fie că eu merg în fiecare zi la Liturghie. Nu se apropie virusul. Materia mizerabilă nu se poate atinge de mine. În Post, m-am împărtăşit de patru ori. Dacă eu sunt împărtăşit, îmi mai e frică de cineva? Hristos este în mine”, a spus Becali la un post TV.

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, și fostul arbitru Alexandru Tudor au asistat la denia celor 12 Evanghelii într-un lăcaș ascuns în pădure.

„Am construit o mănăstire în taină, una de care nu știe nimeni. Trebuie să mergi o oră pe potecă. Joi, la denia celor 12 Evanghelii, am luat și cei mai buni 3 cântăreți de muzică psalmică, cei mai buni din tot globul. Au venit cu mine și am fost acolo 50 de persoane în biserica aia. Vreo 30 de măicuțe și vreo 20 de bărbați, pustnici de prin toate locurile. Am făcut o slujbă și le-am spus dinainte: «Seara asta vom sta vreo 3 ore în Rai». Știam cum cântă diaconii ăștia.

Acum mi-a dat Alexandru Tudor mesaj, «Adevărat că am fost 5 ore în Rai». Îl iau cu mine peste tot, e adevărat că are credința mai mare decât mine”, a declarat Gigi Becali.

loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă