17.9 C
București
joi, 6 mai 2021

Gina Chirila si Bogdan Vladau au devenit părinti! Iata prima imagine cu fetita lor și ce nume frumos au ales cei doi fericiți părinti!

Gina si Bogdan Vladau au devenit părinții unei fetite superbe si traiesc cele mai frumoase momente ale casniciei lor.

Dupa o relatie de aproape 7 ani, cei doi și-au oficializat povestea de iubire in fata ofiterului de Stare Civila in vara anului 2017, in cadrul unei ceremonii fabuloase. La inceputul anului, Bogdan Vladau si Gina Chirila si-au anuntat cu bucurie fanii ca urmeaza sa devina parintii unei fetite.

Gina Chirila si Bogdan Vladau au devenit părinti! Iata prima imagine cu fetita lor și ce nume frumos au ales cei doi fericiți părinti! 1

Bogdan Vladau si Gina Chirila sunt impliniti atat pe plan personal, cat si profesional. Acestia au fost implicati in doua proiecte de televiziune de anvergura, Bogdan Vladau a concurat in reality show-ul “Survivor Romania”, iar Gina Chirila a participat in cadrul show-ului “Bravo, ai stil! Celebrities”.

Gina Chirila si Bogdan Vladau au devenit părinti! Iata prima imagine cu fetita lor și ce nume frumos au ales cei doi fericiți părinti! 2

Gina Chirila a fost una dintre favoritele la marele titlu, de la “Bravo, ai stil! Celebrities”, tanara a impresionat, atat juratii, cat si pe cei din fata micilor ecrane, cu outfiturile prezentate in fiecare editie a emisiunii, nu de putine ori aceasta pozitionandu-se pe primele locuri in preferintele telespectatorilor. Insa la un moment dat, aceasta a fost nevoita sa se retraga din emsiune.

La scurt timp, dupa retragerea sa din competitia „Bravo, ai stil! Celebrities”, Gina Chirila a tinut sa le transmita si sustinatorilor sai un mesaj de suflet, in care sa le explice de ce a luat aceasta decizie importanta.

“Imi pare foarte rau, dar am deja sase luni de sarcina si oboseala isi spune cuvantul. Impreuna cu medicul am hotarat ca trebuie sa stau linistita. A fost o experienta minunata”, a spus Gina Chirila.

De curand, Gina a publicat pe contul ei de socializare cateva imagini inedite, in care nu s-a sfiit sa isi arate din nou burtica de graviduta, chiar cu cateva zile inainte de a naste.

Gina Chirila si Bogdan Vladau au devenit părinti! Iata prima imagine cu fetita lor și ce nume frumos au ales cei doi fericiți părinti! 3

Gina Chirila si Bogdan Vladau au devenit părinti! Iata prima imagine cu fetita lor și ce nume frumos au ales cei doi fericiți părinti! 4

Gina Chirila si Bogdan Vladau au devenit parinti! Iata prima imagine cu fetita lor

Atat ea, cat si Bogdan, sotul ei, au asteptat cu nerabdare sa vina pe lume fetita lor si s-au pregatit minutios pentru marele eveniment. Minunea s-a produs ieri, cand micuta Katia a venit pe lume si a adus cea mai mare bucurie parintilor sai. Iata cat de mandra si fericita este Gina de fetita sa si ce imagine inedita a publicat cu bebelusul pe contul ei de socializare:

Gina Chirila si Bogdan Vladau au devenit părinti! Iata prima imagine cu fetita lor și ce nume frumos au ales cei doi fericiți părinti! 5

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate