Gina Matache, probleme grave de sănătate. Nu se găsește leacul pentru afecțiunea ei: „Nu mai am cum să lupt. Nu există tratament!”

Gina Matache trece printr-o perioadă extrem de dificilă. Problemele sale de sănătate se agravează pe zi ce trece și nimeni nu găsește un tratament bun pentru acestea. Mama Deliei nu mai suportă durerea și a întrerupt chiar și tratamentul, pentru că acesta nu dă randament și nu mai vrea să se plimbe prin spitale până nu va fi ceva sigur.

Gina Matache, la capătul puterilor
Gina Matache trece prin clipe de groază de ceva timp. Problemele de sănătate nu îi mai dau pace și nu știe ce să facă, pentru că nu mai suportă durerea și nici vizitele inutile la spital. Aceasta a vorbit despre suferința ei și a mărturisit că nu mai vrea să ia niciun tratament, ci tot ce își dorește e să uite complet de boala ei.

Gina Matache se confruntă cu o problemă de sănătate la mână și are dureri destul de mari. Nu își poate folosi brațul așa cum ar trebui, dar cel mai grav este faptul că nici nu găsește leac pentru afecțiunea sa, deși a încercat la mai mulți medici.

„Nu mai am cum să lupt, nu mai vreau să mă duc în spitale. Nu mă mai duc, stau acasă liniștită, nu țin niciun tratament și Dumnzeu cu mila, cum o vrea așa face’, a spus mama Deliei, Gina Matache

Gina Matache nu găsește leac
Mama Deliei a spus că a încercat să se intereseze în mai multe locuri dacă există vreun tratament pentru afecțiunea ei de la mână, dar niciun medic nu a putut face ceva exact pentru ea. Nu are sensibilitate în unele degete și cu greu poate apuca lucrurile.

Mai are, totuși, o șansă în Franța, unde a înțeles că ar exista o clinică ce poate să o ajute cu recuperarea, dar Gina nu mai are speranțe. Ea a crezut că problema medicală va trece după operația suferită în urmă cu mai bine de un an și jumătate, dar din păcate, recuperarea, deși complicată și dură, nu a jucat un rol foarte mare și problemele au devenit și mai complicate.

Artista încearcă să uite de probleme, petrecând mult timp cu familia și nepoții, organizând excursii cu cei dragi, dar durerea este acolo mereu.