25 C
București
vineri, 7 mai 2021

Gina Pistol a trecut prin momente cumplite! Însărcinată în 5 luni, vedeta a căzut și s-a lovit grav: „Încă nu mi-am revenit…”

Un moment de neatenție a fost suficient pentru ca Gina Pistol să se aleagă cu o vânătaie de toată frumusețea. Cunoscuta prezentatoare de televiziune a căzut din picioare și s-a lovit grav. Cum a avut loc tragicul incident, dar și cum se simte prezentatoarea la momentul actual?!

Gina Pistol s-a rănit grav, în urma unei căzături

Însărcinată în 5 luni, vedeta a trăit clipe de coșmar, după ce a căzut din picioare. Iubita lui Smiley a povestit pe Instagram cum a ajuns să aibă mai multe vânătăi pe picioare. Conform celor declarate de frumoasa blondină, se pare că timp de câteva momente, aceasta a rămas șocată de ceea ce s-a întâmplat, pentru că nu a mai căzut de când era micuță.

„Cum să cad mă ca mămliga? Eu încă nu mi-am revenit. Nu mi s-a mai întâmplat decât în urmă cu 20 și ceva de ani, când eram copil. Și atunci când cădeam, eram supărată pe mine, dar acum fix ca o mămăligă, când o pui pe blat”, a spus Gina Pistol pe Instagram.

Rana de pe picior a Ginei Pistol[Sursa foto: Instagram]
În continuare, Gina a mai povestit faptul că nu a căzut pe burtă, ținând cont de faptul că este și însărcinată. Ba chiar mai mult, în momentul în care a văzut că se apropie de asfalt, aceasta nu a putut să își găsească echilibrul necesar pentru a evita momentul.

„Vedeam totul în slow motion, așa cum mă apropii de asfalt și nu am putut să mă reechilibrez. Bine că nu am căzut pe burtă sau în fund. A fost nasol momentul”, a continuat ea.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate