Gina Pistol, Mesaj Public Pentru Smiley. De Ce Spune Că Nu A Fost O Iubită Bună

La final de an și început de An Nou, Gina Pistol a postat pe rețelele de socializare un mesaj dedicat celor mai importante persoane din viața ei. Vedeta de televiziune a fost sinceră și a spus că în 2021 nu a fost cea mai bună versiune a sa, lăsând de înțeles că a fost un an greu.

Gina Pistol mesaj pentru Smiley: nu i-am fost iubită bună

2021 a fost anul schimbărilor majore pentru Gina Pistol și se pare că acestea au afectat-o într-o mare măsură. Vedeta a mărturisit că nu a fost bună nici măcar cu ea, că a fost un an în care s-a pierdut de multe ori și s-a regăsit de puține ori.

A mai trecut un an, an in care nu am fost cea mai buna EU. Lui nu i-am fost iubita buna. Nici sora buna fratelui. Nici mamei mele cea mai buna fiica. Oamenilor dragi mie nu le-am fost prietena. Sincera sa fiu, nici nu am incercat, a scris Gina pe Instagram.

În 2021 Gina Pistol a dat viață pentru prima dată. Vedeta a adus-o pe lume pe Josephine Ana, un copil dorit și iubit care a venit ca o încununare a iubirii dintre Gina și Smiley. Încercând să facă tot ce e mai bun pentru fiica ei, Gina recunoaște că s-a neglijat și la fel a procedat și cu iubitul ei, dar și cu familia, sau prietenii apropiați.

Cum se simte Gina Pistol în postura de mamă

Cu toate astea, pe cât de greu, pe atât de frumos a fost anul trecut pentru Gina. Venirea pe lume a fiicei ei a fost o minune de care vedeta se bucură în fiecare zi.  Gina spune că ea și iubitul ei au devenit mai uniți și că le dorește tuturor celor care o urmăresc pe rețelele sociale, multă sănătate la minte, trup și mai ales la suflet.

Invitată în podcastul lui Speak, Gina a mărturisit că îi este foarte greu de când a devenit mamă, că s-a schimbat totul, dar că pe cât de greu, pe atât de minunată este viață de când a apărut pe lume micuța Josephine Ana.