Gina Pistol, schimbare surprinzătoare de look

Gina Pistol face orice pentru a arăta superb. Și de data aceasta a petrecut opt ore într-un salon de înfrumusețare pentru noua sa schimbare de look.Gina Pistol a simțit nevoia unei schimbări de look, astfel ca a mers la salon, unde s-a lăsat pe mâna specialiștilor.

Iubita lui Smiley a fost foarte mulțumită de rezultat. Timp de 8 ore, Gina Pistol a stat la salonul de înfrumusețare, unde a decis să își facă schimbarea de look.

Tehnica pe care a ales-o pentru vopsit nu a fost deloc una ușoară, astfel că timpul de execuție a fost destul de mare. Prezentatoarea de la „Chefi la cuțite” a fost foarte mulțumită de rezultatul pe care l-a obținut și le-a arătat fanilor ei noul său look. Iubita lui Smiley este fan al blondului, astfel că și-a nuanțat mai mult părul de această dată. „Îl ador”, a transmis Gina Pistol, pe Instagram, după ce a văzut cum arată părul ei acum.

gina pistol schimbare de look 1 583x1024 1

Gina Pistol a revenit la „Chefi la cuțite” După primele zece ediții din noul sezon „Chefi la cuțite” prezentate de Irina Fodor, în ediția difuzată luni, 26 septembrie, de la ora 20.30 la Antena 1, Gina Pistol se alătură din nou celor trei Chefi, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.

Sezonul 10 al celebrei întreceri gastronomice are astfel o formulă unică de prezentare: este prima dată când show-ul are două prezentatoare, Irina Fodor preluând acest rol la debutul noului sezon, atunci când Gina Pistol a fost diagnosticată cu COVID-19. „După ce m-am însănătoșit, am revenit pe platouri”, a povestit Gina, bucuroasă de revederea cu cei trei Chefi.