Grasu XXL înjură la microfon un spectator care-i reproșează promovarea jocurilor de noroc. ”Du-te acasă ca să nu-ți iei și bătaie pe aici!” – video

În timpul concertului pe care l-a susținut la Nostalgia, în Parcul Izvor din București, în ultimul week-end din luna iunie, rapperul Grasu XXL a avut o reacție necontrolată atunci când un tânăr din public i-a reproșat artistului că promovează jocurile de noroc, referindu-se la reclama la Casa Pariurilor în care acesta apare.

Rapperul a început să-l înjure și a instigat publicul să facă la fel.

În filmarea publicată pe TikTok, apare un tânăr din public în timp ce îl acuză pe artist că promovează jocurile de noroc.

”Ooo, fotoliu pentru casă. Casa ce? Casa Pariurilor pentru Grasu”, se aude în înregistrarea video.

Forțele de ordine l-au imobilizat pe tânăr și i-au luat microfonul.

Grasu XXL s-a apropiat de el și l-a stropit cu apă dintr-o sticlă, apoi a început să-l înjure la microfon, în fața miilor de fani din public: ”Doamne, proști sunt pe lumea asta. Jesus, ești prea prost, du-te acasă. Nu mai mânca droguri, du-te acasă ca să nu îți iei și bătaie pe aici, prostule care ești”, este doar o parte din reacția lui Grasu XXL.

Poliția Capitalei a anunțat miercuri, 29 iunie, că au fost declanșate cercetări, în urma imaginilor cu incidentul apărute în spațiul public.

<iframe width=”560″ height=”315″ allow=”autoplay; fullscreen; picture-in-picture; xr-spatial-tracking; encrypted-media” title=”video player” class=”svelte-hrn4cf” src=”//click.ro/videoplayer/0c36161f-a8f0-44da-88e4-ab918a0d540d?&content=639368″></iframe>