23 C
București
miercuri, 16 iunie 2021

Graţiela Gavrilescu:” Guvernanții pregătesc terenul pensionării românilor la 70 de ani și furtul pensie”

Într-o postare pe Facebookl, deputatul umanist Graţiela Gavrilescu, atrage atenţia ca se pregăteşte o lovitură grea românilor. Mai exact, pregătesc terenul pensionării românilor la 70 de ani și furtul pensie.

“Guvernul a scos din pălărie PROIECTUL DE LEGE privind unele măsuri pentru continuarea activității de către persoanele care îndeplinesc condițiile de pensionare.AVIZUL NEGATIV obținut din partea Consiliului Legislativ și cel NEGATIV al Consiliului Economic și Social NU AU CONTAT! Peste noapte, ca hoții, guvernanții pregătesc terenul pensionării românilor la 70 de ani și furtul pensiei la care aceștia au dreptul!Așa au primit firman, de la Înalta Poartă, când au depus PNRR, așa prestează!

Legea actuală, pe care, desigur, nu s-au obosit să o citească, este suficient de clară și corectă pentru profesioniștii adevărați, care pot și doresc să muncească și după împlinirea vârstei de pensionare.Pentru că, în sistemul de stat, avem mare nevoie de medici și profesori, pentru că este criză și de tehnicieni…Și acești oameni trebuie plătiți corect!Nu le poți interzice cumulul pensiei- un drept de care beneficiază pentru anii de muncă deja prestați- cu salariul- un alt drept,

 » Citeste mai mult pe republikanews.ro

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate