Grecia. O familie cu doi copii ucisă de proprietarul casei în care locuiau pentru că n-au plătit chiria

O crimă fără precedent a zguduit  opinia publică din Grecia, după ce o familie cu doi copii a fost găsită fără suflate în locuința lor din Andravida, un orășel cu 3.000 de locuitori situat în sud-vestul Greciei.informează Bild.

Potrivit publicației elene Patris News, suspectul, 60 de ani, a fost reținut sâmbătă, în orașul-port Patras din vestul Greciei.  fiind acuzat de patru crime cu premeditare și încălcarea regimului armelor.

Bărbatul reținut și-a recunoscut vina mărturisindu-le calm anchetatorilor că ia împușcat pe membrii familiei Klotsi, mama de 37 de ani și tatăl de 32 de ani, din cauză că aceștia nu-i plătiseră chiria. Îi avertizase deja, oprindu-le apa în casă.

Pe cei mici, de 2, respectiv 3 ani, ia sufocat cu o pernă. Al treilea copil al soților Klotsi, 12 ani, a scăpat teafăr fiindcă nu era acasă.

Patris News scrie că ucigașul locuia alături de casa în care a comis omorurile. El a pus cadavrele într-o remorcă și le-a acoperit cu lenjerie de pat. Ucigașul ar fi el însuși tatăl a doi copii.

Duminică, 6 martie, zeci de persoane, între care rude ale familiei suprimate, se aflau în fața judecătoriei din Andravida, unde a fost adus bărbatul. Poliția la protejat de linșaj.