15.1 C
București
duminică, 16 mai 2021

Greșeala pe care o fac și femeile din România. A combinat înălbitor cu odorizant de toaletă și a murit

O britanică de 34 de ani a murit după ce a inhalat vaporii eliberați de substanțele de curățenie pe care le folosea să spele baia.

În primă instanță, Celia Seymour a început să aibă dificultăți în respirație când a terminat de curățat baia din locuința sa. Victima a fost transportată la spital, însă medicii nu au mai putut face nimic. Tânăra a murit după câteva zile în care a fost în comă, scrie Daily Star.

Ce substanțe a amestecat
Tânăra ar fi decedat după ce a combinat înălbitor cu un alt produs de curățenie – cel mai probabil o soluție folosită pentru curățarea toaletei – care au reacționat și au produs un gaz toxic. Vaporii rezultați i-ar fi produs tinerei un atac de astm sever, care i-a și provocat decesul. O anchetă privind moartea femeii a fost deschisă de autorități.

Băiat din Tulcea, găsit mort în mașina de spălat
Polițiștii din Tulcea sunt în alertă după ce au un copil de doar șapte ani a fost găsit mort în cuva unei mașini de spălat. Oamenii legii și un echipaj medical au ajuns imediat la fața locului, însă din păcate nu s-a mai putut face nimic, ci doar s-a constatat decesul.

În acest caz, a fost întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă, iar autoritățile așteaptă și rezultatele necropsiei. De asemenea, polițiștii i-au informat și pe reprezentanții D.G.A.S.P.C. Tulcea cu privire la acest incident nefericit.

Părinții l-au găsit după două ore
Momentan nu se știe exact cum a ajuns copilul în mașina de spălat, dar oamenii legii au aflat că părinții minorului se aflau la poarta locuinței în momentul tragediei, scrie Antena 3.

Conform unor surse, băiatul de șapte ani se afla în casă doar cu sora lui mai mică, în vârstă de trei ani, în timp ce părinții se aflau în curte. Se pare că adulții ar fi descoperit ce s-a întâmplat abia după două ore.

În încercarea de a-și explica cum s-a produs tragedia, părinții se gândesc la varianta în care fetița ar fi împins hubloul mașinii de spălat și l-ar fi închis pe fratele ei înăuntru. Astfel, băiatul de șapte ani ar fi murit asfixiat.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate