24.5 C
București
sâmbătă, 12 iunie 2021

Grigore Bianca, model și artist la Casa de Cultură a Studenților Ploiești: “Modelele sunt împinse să fie cât mai slabe și mai tonifiate, neavând control asupra sănătății fizice, psihice și emoționale”

Grigore Bianca are 19 ani, este din Ploiești, a studiat la Colegiul Național “I. L. Caragiale” din Ploiești, profilul matematică-informatică și acum activează ca actriță și cântăreață în cadrul Casei de Cultură a Studenților din Ploiești. Din 2017 lucrează și ca model pentru designeri, fotografi și branduri. Bianca spune că frumusețea este tot mai deformată din cauza rețelelor de socializare care au creat o lume ideală, dar imaginară. După bacalaureat își dorește să studieze arhitectura la Universitatea de Arhitectură și Urbanism “Ion Mincu” din București. 

  1. Prezintă-te în câteva cuvinte (vârstă, studii, pasiuni)!

Mă numesc Grigore Bianca, am 19 ani și am studiat la Colegiul Național “Ion Luca Caragiale” din Ploiești, pe profilul matematică-informatică. Activez ca actriță și cântăreață în cadrul Casei de Cultură a Studenților Ploiești de 8 ani și în momentul de față mă pregătesc intens pentru intrarea la facultate, cultivând pasiunea mea principală, desenul. Ca activitate part-time, lucrez ca model pentru designeri, fotografi și branduri.

  1. Cum și când ai început să cochetezi cu lumea modelingului? 

 » Citeste mai mult pe observatorulph.ro

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate