Un handbalist de 27 de ani a decedat, după ce ar fi fost bătut într-un club de noapte

Sportivul croat Denis Tot, component al echipei de handbal masculin RK Butel Skopje, a decedat la vârsta de 27 de ani, în condiţii suspecte, scrie presa ex-iugoslavă.

Informațiile privind producerea acestei drame nu sunt pe deplin clarificate. Mai multe surse media au relatat că Tot a fost bătut într-un club de noapte din Skopje, miercuri noaptea.

O informaţie oficială comunicată de ministerul Sănătăţii din Macedonia de Nord a precizat că handbalistul a decedat. în urma unui atac de cord, după ce a fost dus la Spitalul de Urgenţă din Skopje.

Medicii de la spitalul la care a fost tratat au precizat că sportivul a ajuns la Urgențe fără puls, că nu au sesizat urmele unor răni pe corpul său, iar cauza decesului va fi stabilită de o autopsie.

Alte relatări susţin că imaginile camerelor de luat vederi ale clubului au fost şterse, handbalistul fiind lovit mai întâi cu un obiect dur, apoi cu picioarele şi cu pumnii.

Denis Tot sosise la Butel Skopje de la alt club nord-macedonean, Ohrid, iar anterior evoluase la Ademar Leon (Spania), Bruck (Austria), precum şi în ţara sa natală, la Porec şi Bjelovar.

Decesul lui Tot aminteşte de cel al fostului handbalist român Marian Cozma, înjunghiat mortal în faţa unui club de noapte din Veszprem (Ungaria), pe 8 februarie 2009.