Haos la Dinamo! „Nu ma asteptam la lucruri de genul acesta!”. Verdictul dur al lui Marius Niculae

Haosul de la Dinamo l-a luat prin surprindere pe Marius Niculae. Fostul atacant al „câinilor” nu se astepta la astfel de evenimente si considera ca va fi tot mai greu pentru echipa sa de suflet sa faca performante în perioada imediat urmatoare.

„Sageata” nu este de acord cu gesturile suporterilor alb-rosii care au mers la hotelul finantatorului si au facut scandal. Acestia nu s-au oprit aici si miercuri au anulat conferinta de prezentare a noului antrenor, Eugen Neagoe. Azi-noapte, fanii „câinilor” au fost acasa la Bogdan Balanescu, presedintele clubului si i-au transmis acestui sa-l readuca la echipa pe Rednic.

„Chiar nu ma asteptam la lucruri de genul acesta. Prefer protestele suporterilor civilizati de afara, cu batiste afara. Ei prefera sa faca lucruri d-astea în loc sa vina la stadion. Sunt momente grele pentru Dinamo, atât din punct de vedere financiar, cât si al performantelor. Un club ca Dinamo îsi pierde identitatea”, a spus Marius Niculae.

Fostul atacant al echipei din soseaua Stefan cel Mare îi prevede un viitor sumbru fostei sale echipe. Niculae sustine ca la Dinamo nu se va face performanta pâna nu se va investi în tineri si în jucatori de valoare.

„Pâna nu se face un proiect serios, pâna nu se lasa un antrenor sa îsi duca mandatul la capat, pâna nu se investeste în tineri, nu vor fi performante. Domnul Negoita trebuie sa faca investitii, sa aduca jucatori de valoare. Odata cu aparitia rezultatelor, suporterii o sa se calmeze. Asa vad sa iasa din criza”, a mai spus Niculae.

Niculae considera ca Rednic ar fi trebuit sa aiba parte de mai multa încredere. Fostul atacant este de parere ca tehnicianul de 57 de ani ar fi putut aduce Dinamo pe drumul cel bun.

„Îl stim toti pe Mircea Rednic, asta e stilul lui. Dar cred ca pâna la urma forma o echipa. În criza de timp si de rezultate, a adus multi jucatori. A vrut sa îi vada la treaba si sa aleaga ce e mai bun. Da

 » Sursa: bzi.ro

loading...