Horoscop 10 decembrie 2022, cu Neti Sandu

Horoscop 10 decembrie 2022 – SĂGETĂTOR

Aveţi chef de plecat într-o excursie şi de vă întâlnit cu prietenii, fie în oraş, fie vă duceţi în vizite şi o să vă încărcaţi frumos, bateriile.

O să vă împrumutaţi la propriul buzunar ca să daţi o fugă într-o staţiune de agrement şi să vă întoarceţi mâine seară, dacă se poate.

E o zi aniversară, ori alt prilej de sărbătorit în familie, cu prietenii şi o să vă puteţi destinde, să vă revigoraţi.

Horoscop 10 decembrie 2022 – CAPRICORN

O să daţi zor să vă achitaţi de obligaţiile morale faţă de nişte apropiaţi şi să vă duceţi şi la o masă cu prietenii, să vă destindeţi, c-o s-aveţi mult de muncă săptămâna viitoare.

Apare cineva care vă scoate la o cafea şi o să petreceţi câteva ore împreună ca să vă cunoaşteţi mai bine.

Un câştig sufletesc – vi se mulţumeşte pentru mâna de ajutor acordată cândva, la nevoie, unui prieten.

Horoscop 10 decembrie 2022 – VĂRSĂTOR

E posibil să accesaţi nişte fonduri secrete ca să ieşiţi cu ai voştri pe undeva, că e nevoie şi de relaxare ca să funcţionaţi la capacitate maximă.

O să vă daţi peste cap să terminaţi rapid treburile pe acasă, s-o întindeți la plimbare, poate vă duceţi şi la un spectacol.

O să vă implicaţi într-o activitate de grup care să v-ajute să descărcaţi tensiunile şi să vă faceţi alte relaţii.

Horoscop 10 decembrie 2022 – PEŞTI

Revin prietenii de altădată şi o să vă regrupaţi, ieşiţi împreună pe la evenimente ca să vă distraţi, să uitaţi de muncă, rate şi obligaţii de tot felul.

Sunt chestiuni care se cer rezolvate faţă-n faţă şi o să vă daţi întâlnire cu persoana cu care vreţi să vă petreceţi restul vieţii, să vorbiţi.

Se poate s-aveţi o petrecere şi să ieşti la un restaurant dacă n-aveţi chef de deranj acasă.

Horoscop 10 decembrie 2022 – BERBEC

Poate o să luaţi parte la o competiţie şi o să vă faceţi remarcaţi prin ceva care iese în evidenţă şi n-aveţi cum să treceţi neobservaţi.

O să vă interesaţi cu ce se poate ajunge mai repede şi în siguranţă în staţiunea perfectă şi vă duceţi fie cu maşina, fie cu trenul.

O să ieşiţi la o reuniune mondenă, poate fi o nuntă sau un spectacol, e ceva la care vă doriţi să ajungeţi.

Horoscop 10 decembrie 2022 – TAUR

O să catadicsiţi să ieşiţi din casă şi să vă plimbaţi prin împrejurimi, să luaţi aer şi să revedeţi oameni cu care aveţi ce poveşti.

Vi se fac promisiuni de viaţă în doi şi, dacă n-aveţi pe nimeni, o să faceţi câţiva paşi împreună cu cineva care vă doreşte ca partener de viaţă.

Se pare c-o să vă întâlniţi cu mai vechi şi mai noi prieteni la vreun eveniment festiv şi o să vă faceţi planuri de sărbători.

Horoscop 10 decembrie 2022 – GEMENI

O să vă bucuraţi de o revedere, dar şi de lume nouă, care vă vrea prin preajmă şi o să vă simţiţi bine că v-a fost dor unii de alţii.

O reuşită. După îndelungi aşteptări puteţi ajunge în staţiunea preferată şi să vă destindeţi pentru câteva ore bune sau chiar zile.

Vin prietenii la voi, asta dacă nu v-aţi făcut program de ieşit în lume. Dar îi puteţi chema în oraş.

Horoscop 10 decembrie 2022 – RAC

O apariţie pe nepusă masă şi toată viaţa voastră se poate schimba în bine – să vi se facă vreo declaraţie de dragoste, poate fi o cerere în căsătorie.

Poate sărbătoriţi ceva în familie şi o să primiţi cadouri, vă întreţineţi frumos cu musafirii.

O prezenţă care o să vă anime speranţe de viaţă fericită în doi şi va fi o adevărată infuzie de optimism.

Horoscop 10 decembrie 2022 – LEU

Vă bucuraţi împreună cu familia, cu rudele de o zi specială, faceţi o trataţie, să se simtă că nu e o zi obişnuită şi o să vă asiguraţi că toată lumea se simte cât se poate de bine.

O revenire la vremuri mai bune în relaţia de cuplu şi o să vă bucuraţi de un nou restart c-aţi suferit că intervenise o răceală în cuplu.

Poate daţi o raită pe la magazine sau găsiţi online tot ce vă trebuie pentru casa şi pentru ai voştri – diverse.

Horoscop 10 decembrie 2022 – FECIOARĂ

Cineva care nu concepe viaţa fără voi revine şi o să vă hotărâţi dacă veţi merge în aceeaşi direcţie său fiecare pe drumul lui, că nu vă regăsiţi în această combinaţie.

Poate plecaţi pe undeva că vă invită cineva care locuieşte departe şi se poate să rămâneţi peste noapte, că gazdele vă vor acolo.

Apare cineva care vă poate deveni partener de viaţă dacă n-aveţi pe nimeni şi o să vă faceţi planuri de sărbători.

Horoscop 10 decembrie 2022 – BALANŢA

O revenire pe scena socială, poate se vorbeşte despre voi într-un context care o să v-aducă un plus de popularitate. Lumea o să fie încântată de ce se întâmplă cu voi.

V-aţi putea repezi la nişte rude, sau la nişte prieteni, de prin împrejurimi şi să vă petreceţi câteva ore la un grătar, o cafea.

Poate e o petrecere în familie şi o să v-adunaţi cu toţii, e o şansă de a vă regrupa, să vă consolidaţi relaţia.

Horoscop 10 decembrie 2022 – SCORPION

Se poate să plătiţi o datorie de care uitaserăţi şi să vă regândiţi politica monetară a familiei, să vă chivernisiţi banii să v-ajungă până după sărbători.

Sunt lucruri la care visaţi de multă vreme şi or să devină realitate dacă mai pune şi altcineva umărul – partenerul de cuplu!

Poate plecaţi într-o excursie şi vă luaţi cu voi şi prietenii ca să vă simţiţi bine, să fie un câştig în plan emoţional.