sâmbătă, 5 decembrie 2020

Horoscop 10 noiembrie 2020. Două zodii își găsesc liniștea

Știrile zilei

Tragedie Cumplita In Romania! S-A Stins Fulgerator La Nici 20 De Ani. Lumea Sportului Este In Doliu.

Tragedie in Romania. Fiul adjunctului Politiei Olt Cristian Radoi, Marius Radoi, multiplu campion de tenis de masa, s-a stins...

Divort neasteptat. Si-a luat copilul si i-a spus ADIO!

De mai bine de un an, asupra cuplului Anda Adam – Sorin Nicolescu planează zvonuri despre divorț, infirmate de...

Ce obiect trebuie sa ai la tine in noaptea de Revelion ca sa iti mearga bine tot anul

Noaptea dintre ani este un moment asteptat de toata lumea, deoarece reprezinta trecerea intr-o noua etapa, sansa de a...

Horoscop 10 noiembrie 2020. Este o zi numai bună pentru curățenie în gânduri și în viață. Nimic nu merge dacă mintea nu ți-e limpede, să știi ce vrei și unde te situezi. Leii și fecioarele își găsesc liniștea în această zi.

Horoscop 10 noiembrie 2020
Berbec
O rudă apropiată vrea să recupereze un timp pierdut şi să ieşiţi pe undeva sau să va vedeţi la voi sau la ea acasă. E un eveniment care-o să va pună la cheltuială, însă e vorba despre cineva apropiat.

Taur
Să nu va pierdeţi speranţa că o să fiţi şi voi fericiţi, că va apărea cineva care să va vindece de orice suferinţă din dragoste. Rănile se vor vindecă şi o să va fie bine.

Gemeni
Cineva aşteaptă de multă vreme un răspuns de la voi şi o să-i puteţi spune ce sentimente va încarcă, dacă va vedeţi împreună, sau inima voastră aparține altcuiva.

Rac
Întâlniri la care nu v-aţi aşteptat, sunt oameni care simt ceva pentru voi şi vor avea ocazia să va spună ce-şi doresc de la voi şi o să va spuneţi şi voi punctul de vedere.

Leu
Pentru naivii zodiei leu este o zi binemeritată de petrecut cu ei înseși. O zi în care vor pune pe foaie tot ce e bun și ce e mai puțin bun în viața lor.

Fecioară
La fel ca și în cazul leilor, și nativii zodiei fecioară sunt astăzi pe meditație. Nu genul tradițional de meditație, ci o scurtă retrospectivă a tot ce s-a întâmplat în ultima perioadă, în viața lor.

Balanță
Este posubil să vă abordeze cineva în vederea unui parteneriat pe termen scurt şi dacă o să meargă totul bine, o să prelungiţi contractul.

Scorpion
Se poate să vă treziţi cu un musafir de la drum lung şi să fie o surpriză plăcută. O să vă petreceți timpul împreună și veți depăna amintiri.

Săgetător
O să vă caute cineva din străinătate să petreceţi, o zi, două împreună şi dacă o să găsiţi timp comun, acest lucru o să se întâmple.

Capricorn
Invitaţiile curg, timp să aveţi că să ajungeţi măcar la câteva dintre ele, dacă nu la toate. Gândiți-vă că poate fi ocazia potrivită să vă faceți cunoscute opiniile.

Vărsător
Se poate să puneţi umărul la organizarea unui mic eveniment de familie şi să va placă atmosfera, să revedeţi oameni pe care nu i-aţi mai văzut de mult şi să fie bucurie.

Pești
O să aflaţi veşti bune de la cei care vor să lucraţi împreună, poate va invită la o colaborare care v-ar suplimenta veniturile.

loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă