Horoscop 12 decembrie

BERBEC

Se poate să reziliați un contract și să semnați cu altcineva. Vor fi condiții mai bune și cu promisiuni de expansiune, să vă dezvoltați din mers.

TAUR

Veți pune la bătaie toate resursele interioare că să dați drumul unui proiect mai vechi și vor fi oameni care să vă susțina, să vă ajute fiecare cu câte ceva.

GEMENI

Se vine cu o oferta de colaborare și dacă ni aveți alte angajamente o să-i dați curs și mai ales dacă familia nu vă face reproșuri că lipsiți prea mult.

RAC

E animație la voi, poate aveți întâlniri, sunt evenimente la care o să luați parte pentru că aveți ceva de spus și poate veți da tonul unor noi proiecte.

LEU

Se poate să luați bani de la serviciu sau din particular de undeva și să aveți de cheltuială, mai ales că s-au adunat cam multe de plătit și nu sunt de lăsat pe altă dată.

FECIOARĂ

O să acordați un plus de atenție activității preferate, ca să vă destresați și să capătați prospețime, să vă vina mai ușor ideile, să fiți inventivi.

BALANȚĂ

Vă găsiți ușor asociați, care să lucreze în ritmul vostru și să vă impuneți pe o piață, să câștigași bani și glorie – parteneriatul e cheia.

SCORPION

Se poate să vă duceți la cursuri fie chiar și online, la ședinte va trebui să faceți act de prezență ca să vă exprimați un punct de vedere și să se țină cont de părerea voastră.

SAGETATOR

Par să vă intre ceva mai mulți bani, poate vi se dau și din urmă și strângeti un capital ca să aveți atât pentru concediu, cât și pentru când vă întoarceți.

CAPRICORN

Se poate să aveți și multă treabă, să vă duceți și la întâlniri care să vă solicite din punct de vedere emoțional și să aflați și noutăți bulversante.

VĂRSĂTOR

E bine să vă îngrijiți mai mult, să nu depășiti pragul de oboseală deoarece o să vă coste. Va trebui și să-i supravegheați mai îndeaproape și pe ai voștri – să fie toată lumea sănătoasă.

PESTI

Vi se propune ceva nou de lucru, dar o să așteptați, probabil, să treacă întâi concediul, după care mai vedeți cum vă descurcați cu timpul.