Horoscop 12 iulie: Sinceritate coplesitoare in dragoste. Asa se nasc marile povesti de iubire

Nimic nu este mai frumos decat un compliment venit din dragoste, de la o persoana pe cat de frumoasa, pe atat de sincera.

Asa se nasc marile povesti de iubire, cu gesturi care dezarmeaza si coplesesc de emotie.

Horoscop 12 iulie 2019 Berbec
Berbecii se pot baza pe sprijinul familiei, daca intervin situatii dificile. Este chiar recomandat sa nu actioneze singuri, in special daca deciziile necesare ar putea afecta alti oameni. Apeleaza cu incredere la parinti sau persoane mai in varsta, a cere sfatul unui om cu experienta nu este o rusine sau o lipsa de curaj, ci un gest de responsabilitate. Si nu uita in nicio clipa ca gura lumii vorbeste mult si, de cele mai multe ori, fara sens.

Horoscop 12 iulie 2019 Taur
Taurii sa nu uite ca, indiferent de efortul depus, exista o limita peste care nu se poate trece. Nu este suficient sa ai o ambitie nemasurata si sa lucrezi ore in sir, uneori sunt situatii in care trebuie sa astepti. Rabdarea este o arma foarte utila, dar putini stiu sa profite de ea. Aduna-ti gandurile si priveste detasat problemele, vei gasi solutii pe care nici macar nu ti le puteai imagina in alte conditii.

Horoscop 12 iulie 2019 Gemeni
Gemenii ar putea deveni victima propriei imaginatii. Fanteziile sunt interesante, dar inutile, daca nu ai o persoana alaturi de care sa le traiesti. Nativii din aceasta zodie ar face bine sa-si foloseasca energia pentru o conversatie fata in fata cu fiinta care le-a furat inima, pentru ca intalnirile romantice nu se organizeaza de la sine. Orice poveste de dragoste incepe cu un prim pas, chiar daca e stangaci.

Horoscop 12 iulie 2019 Rac
Cu prea multe dorinte de indeplinit, Racii risca sa termine ziua cu tolba goala. Atentia le este imprastiata in zeci de locuri, motiv pentru care se apuca de toate, insa nu finalizeaza mai nimic. Din miile de lucruri interesante, nativii din zodia Rac vor fi nevoiti sa aleaga cateva, altfel nu se poate. Valabil mai ales in dragoste.

Horoscop 12 iulie 2019 Leu
Leii sunt cu nervii intinsi, din motive care le scapa si lor. Aceasta stare de indispozitie poate da nastere la stari conflictuale cu persoane de la serviciu, prieteni sau chiar membrii ai familiei. Incearca sa afli de unde provine aceasta suparare, poate sunt anumite dorinte pe care le-ai neglijat in ultima perioada, iar mintea iti da un semnal de alarma.

Horoscop 12 iulie 2019 Fecioara
Fecioarele au unul dintre acele momente in care dezarmeaza cu un simplu compliment. O singura fraza, venita din suflet, cu o sinceritate care copleseste, este suficienta pentru a aprinde scanteia dragostei. Greu de rezistat nativilor din zodia Fecioara, mai ales atunci cand cand se indragosesc si nu ezita sa-si exprime sentimentele in toata splendoarea lor.

Horoscop 12 iulie 2019 Balanta
Balantele ar putea fi nevoite sa faca un compromis care nu le face deloc placere.

 » Sursa: bzi.ro


APRECIAZA ARTICOLUL !