Horoscop 13 iunie – Nimic nu se intampla fara motiv in dragoste. Orice mic gest conteaza

Nimic nu se intampla fara motiv in dragoste. Orice mic gest conteaza, iar fiecare mesaj transmis, de pe telefon sau fata in fata, produce mici cutremure.

Nu ezita sa spui ceea ce simti, daca o persoana ti-a furat inima. Iti vei multumi peste ani.

Horoscop 13 iunie 2019 Berbec
Cateva ore de singuratate ar face minuni pentru Berbeci, mai ales daca sunt petrecute in natura. In anumite momente e mai bine sa te rupi de agitatie, decat sa fortezi rezolvarea problemelor. Mai ales atunci cand nu stii ce sa faci. Daca ai o piatra pe suflet, ar trebui sa te asculti cu atentie, inainte de a actiona. Cine stie, poate te-ai indepartat de dorintele tale si ceea ce crezi ca vrei nu e si ceea ce te face fericit.

Horoscop 13 iunie 2019 Taur
In epoca internetului, dragostea vine prin aplicatii. Sau adusa de un simplu like. Sa nu crezi ca ceea ce traiesti este doar o concidenta. Micile gesturi ajung marile povesti de dragoste, daca exista suficient curaj si un dram de noroc. De altfel, e nevoie de un singur mesaj pentru a aprinde scanteia pasiunii. Trimite-l, chiar daca o sa te arzi.

Horoscop 13 iunie 2019 Gemeni
Gemenii sunt dispusi sa riste totul, doar pentru a intra in gratiile unei persoane pe care au pus ochii. Exista o singura problema. Daca acea persoana nu a avut interes de la inceput, nu il va avea nici dupa efoturi supranaturale. In cel mai bun caz, va ridica din sprancene. Cine se afla intr-o asemenea situatie ar face bine sa plece. Persoana potrivita nu trebuie impresionata cu nimic.

Horoscop 13 iunie 2019 Rac
Poti avea toata increderea in intuitia ta, astazi. Vei primi astfel sfaturi valoroase legate de problemele tale profesionale. E o sansa sa faci un progres in cariera, sau in dezvoltarea afacerii tale. Nu lipsesc nici momentele placute legate de destin, mai ales daca in ultim avreme cauti sa intri in raza de atentie a cuiva anume. Vei primi o sansa, astazi. Cheia armoniei in familie e sa nu ii critici pe cei dragi.

Horoscop 13 iunie 2019 Leu
Nu ai asigurare impotriva surprizelor si e posibil ca ele sa apara astazi, cand esti la serviciu. Sunt sanse sa primesti vesti despre o viitoare promovare. Spre seara te vor obosi mai multe intalniri si apeluri telefonice nesfarsite. E firesc totusi sa faci o vizita rudelor tale si sa le imartasesti ultimele tale succese. Ai grija insa ce mananci.

Horoscop 13 iunie 2019 Fecioara
Nu ti se recomanda sa te abati de la obiectivele pe care ti-ai propus sa le atingi astazi. Daca arati fie doar si o slabiciune de moment, exista riscul sa pierzi sprijinul unor oameni de mare ajutor, sau sa iti pierzi increderea in propriile forte. Poti gasi sprijini printre vechii prieteni si colegii de incredere, asa ca poti actiona contra circumstantelor ce par nefavorabile.

Horoscop 13 iunie 2019 Balanta
Nativii din Balanta trebuie sa faca,

 » Sursa: bzi.ro