Horoscop 13 martie 2019. Taurii au nevoie de liniște și echilibru

Horoscop 13 martie 2019. Miercuri cei din zodia taur vor avea nevoie de liniște, toată agitația de la locul de muncă îi obosește. O pauză pentru câteva zile este necesară. Citește horoscopul zilnic pentru fiecare zodie.

Horoscop 13 martie. Zodia Berbec


Semnul tău zodiacal se află în sfera imaginii publice. Astrele îți sugerează să primești cu inima deschisă toate lucrurile și evenimentele pe care ti le aduce ziua de astăzi.

Horoscop 13 martie. Zodia Taur


Ai nevoie de liniște. Prea multe discuții, mail-uri adunate, apeluri telefonice, prea multe informații și vești venite te pot obosi. Caută să pui o pauză în toată această vâltoare acumulată și ieși din birou sau din casă, ieși la o plimbare sau cufundă-te în lectură unei cărți dragi.

Horoscop 13 martie. Zodia Gemeni


Astăzi este despre expansiune, despre dorința ta de a cuceri, despre nevoia ta de a avea ceea ce au și alții. Ar trebui să te focusezi mai mult pe a repara lucrurile pe care deja le deții, decât pe a obține altele noi, te sfătuiesc astrele.

Horoscop 13 martie. Zodia Rac


Cuvintele cheie pentru această zi: cugetare, înțelepciune, meditație, liniște, armonie, pace. Este important să-ți păstrezi echilibrul emoțional, te îndeamnă astrele.

Horoscop 13 martie. Zodia Leu


Astăzi este despre indicii, semne, intuiție, simțuri acutizate. Fiindcă semnul tău zodiacal se află în sfera misterelor și secretelor, astăzi vei avea tendința să investighezi, să cercetezi, să despici firul în patru.

Horoscop 13 martie. Zodia Fecioară


Este o zi carmica pentru ține. Cuvintele cheie pentru această zi: ajutor, suport, altruism, acte caritabile, voluntariat. Simți nevoia mai mult să oferi decât să primești sau să ceri înapoi.

Horoscop 13 martie. Zodia Balanță


Ai răbdare! Unele lucruri nu se rezolva imediat, nu se întâmplă nici când sau cum îți dorești tu. Uneori e nevoie de mai mult timp pentru că să se așeze lucrurile sau întâmplările după cum trebuie, te anunță astrele.

Horoscop 13 martie. Zodia Scorpion


Astăzi vei descoperi mai multe lucruri sau informații, care fie te vor uimi, fie te vor face să-ți regândești acțiunile sau pașii, în special în sfera carierei.

Horoscop 13 martie. Zodia Săgetător


În prima parte a zilei vei fi concentrat pe unele sarcini care trebuie rezolvate cât mai repede, în timp ce în cea de-a două parte a zilei îți vei dori să te relaxezi cât mai mult.

Horoscop 13 martie. Zodia Capricorn


Recomandarea zilei: nu sări să concluzionezi până nu deții toate informațiile de care ai nevoie. Apleacă urechea asupra bârfelor, dar nu te lasă influențat de ele. Citește unele dovezi prezentate, dar nu te ghida în totalitate nici de acestea.

Horoscop 13 martie. Zodia Vărsător


Cuvintele cheie pentru această zi: aventură, distracție, joacă, escapadă. Îți dorești să te lași purtat de val, să te detașezi de probleme, de griji și simți că nimic nu te poate opri din acest demers.

Horoscop 13 martie. Zodia Pești


Astăzi este vorba despre cineva apropiat, despre a-ți reconsolidă relația cu această persoană, deapre a împărtăși trăiri, a te sfătui și a primi suportul emoțional dorit.


APRECIAZA ARTICOLUL !