Horoscop 14-20 ianuarie 2019. Nativii cu probleme in cuplu

Saptamana  14-20 ianuarie vine cu schimbari majore pentru cativa nativi. Racii au o saptamana foarte buna, plina de realizari, iar Scorpionii sunt cei mai norocosi din punct de vedere financiar. Vezi tie ce ti-au rezervat strele pentru zilele urmatoare.

BERBEC
Stau foarte bine mai ales marti si miercuri. Lupta cu persoane puternice si isi impun argumentele.

TAUR
Taurii mascheaza o pierdere si incep saptamana cu calm liniste si pace. Sunt foarte atenti la ce fac cei din jurul lor, simt mirosul banilor.

GEMENI
Gemenii critica lipsa de implicare a unui prieten, au si ei un interval in care sunt dezamagiti. Au multe argumente si obtin pana la urma ce isi doresc.

RAC
Racii au o saptamana foarte buna. Adopta pozitii rigide si ofensive. Sunt foarte ambitiosi, fac ordine si sunt pusi pe fapte mari. Unii se bazeaza pe prieteni.

LEU
Leii renunta la realizari pentru viitor, dar stau mai bine la capitolul relatii. Vor sa isi ia mai mult timp pentru a face planuri si au nevoie de un alt regim de lucru. Se gandesc la prosperitate pe care o pot atinge daca renunta la unele activitati.

FECIOARA
Fecioarele cer suport si garantii. Sunt foarte sigure pe ele. In saptamana viitoare e bine sa se bazeze mai mult pe ele si nu pe ceea ce declara apropiatii. Si fecioarele se gandesc la bani.

BALANTA
Balantele au o saptamana in care comunica foarte bine, dau sfaturi exceptionale si ii dau curaj partenerului de viata. Isi pot impartasi experienta profesionala. Piatra de incercare a saptamanii e relatia de cuplu.

SCORPION
Scorpionii sunt cei mai norocosi din punct de vedere financiar, trebuie sa se gandeasca la rezultate concrete din punct de vedere financiar pentru ca pot sa le atinga. In aceasta saptamana au parte de castig daca stiu sa isi aleaga colaboratorii. Nu e suficient sa fie doar ei mobilizati, de aceea trebuie sa elimine orice sursa de pierdere financiara.

SAGETATOR
Sagetatorii doresc mai mult decat pot duce. Au farmecul lor, isi doresc multe pentru 2019 si s-ar putea sa se inhame la prea multe.

CAPRICORN
Capricornii isi reprima ambitii si au o saptamana care incepe destul de furtunos, cu multa agitatie. Relatia cu tinerii este foarte buna si pot obtine avantaje datorita unor inovatii. Au ambitii foarte mari si asta se vede mai ales in weekend cand discuta cu partenerul lor despre planurile de viitor.

VARSATOR
Varsatorii au idei, dar le lipseste energia. Ei spun ce gandesc si nu menajeaza pe nimeni. Trebuie sa isi evalueze fortele in aceasta saptamana si sa fie mai realisti

 » Sursa: culinar.bzi.ro


APRECIAZA ARTICOLUL !