Horoscop 15 iunie – Se aduna nori negri deasupra relatiei de cuplu, iar furtuna e tot mai aproape

Se aduna nori negri deasupra relatiei de cuplu, iar furtuna e tot mai aproape. 

Zodiile care vor o ia decizie definitiva ar face bine sa se gandeasca de zece ori inainte de a vorbi. Asta daca nu vor sa sufere inutil.

Horoscop 15 iunie 2019 Berbec
Berbecii vor avea o zi calma, fara evenimente majore, insa plina de dragoste si romantism. Problemele ii vor ocoli complet pe nativii din aceasta zodie, motiv pentru care toata atentia va fi concentrata pe persoana iubita. E momentul ideal pentru a face planuri de viitor si pentru a pune la cale urmatorii pasi din relatie. Daca ai anumite ganduri pe suflet, nu ezita sa le marturisesti.

Horoscop 15 iunie 2019 Taur
Taurii au zeci de idei ce par a fi sclipitoare, insa practica lasa de dorit. Un prim pas e necesar pentru a pune lucrurile in miscare, iar pentru asta nu se cer planuri si strategii perfecte. Fixeaza o tinta si nu te abate de la ea, indiferent de obstacolele aparute. Vei observa ca toate se vor aseza la locul lor, mai repede decat iti imaginezi.

Horoscop 15 iunie 2019 Gemeni
Gemenii care au probleme in relatia de cuplu sunt hotarati sa rezolve situatia, chiar daca asta prespune un „adio” dureros. Inainte de a incepe o astfel de discutie, incearca sa identifici cu precizie care sunt probleme reale, ce pot fi clarificate, si care sunt diferentele de caracter. Acestea din urma nu pot fi eliminate, chiar daca discutia se intinde pe ani intregi. Totodata, se recomanda prudenta in alegerea cuvintelor. Asculta cu atentie ce ti se comunica, ai putea afla lucruri interesante.

Horoscop 15 iunie 2019 Rac
Racii sunt coplesiti de emotii si prefera sa ascunda adevaratele probleme sub pres. Suferinta este doar un simptom, nu cauza. Poate ca exista anumite dorinte pe care le-ai neglijat sau oameni pe care i-ai dezamagit. Lucrurile se pot indrepta rapid, daca identifici corect ce se intampla. Cateva ore petrecute in liniste ar putea da multe raspunsuri. Asculta-ti instinctul, iti va spune cu precizie cand faci ceva gresit sau nu.

Horoscop 15 iunie 2019 Leu
Riscurile de accidente sunt crescute astazi. Nu uita de asta daca pleci in calatorie, sau te apuci de o munca fizica in gospodarie. E recomandat sa actionezi moderat, alternand momentele de efort cu odihna. Seara ai parte de surprize placute din partea celor dragi. E posibil sa primesti vesti despre o mostenire neasteptata.

Horoscop 15 iunie 2019 Fecioara
E timpul sa incepi sa iti educi auto-controlul. Astfel cresc sansele tale de a ajunge printre cei puternici. Vei face o impresie puternica, demonstrezi o educatie buna, dar ai grija sa te abtii de la orice fel de linguseala. Nu strica sa urmaresti persoane care au reusit si care pot fi un bun exemplu pentru tine, astazi.

Horoscop 15 iunie 2019 Balanta
Vei avea toate motivele sa fii mandru de tine insuti.

 » Sursa: bzi.ro