sâmbătă, 28 noiembrie 2020

Horoscop 15 octombrie 2020. Cum e o femeie în funcție de luna în care s-a născut

Știrile zilei

Cum îți cureți și regenerezi ficatul în doar 3 zile, fără să iei pastile – E ca și cum primești unul nou

Ficatul este unul dintre cele mai importante organe din corpul uman, rolul lui fiind esential pentru o calitate buna...

NU O SĂ-ȚI VINĂ SĂ CREZI CÂȚI ANI ARE CU ADEVĂRAT VULPIȚA

Veronica Stegaru este mult mai tânără decât s-ar fi gândit cineva vreodată. Da, este căsătorită de cinci ani și...

Klaus Iohannis, despre măsurile de restricție: „Pe primul loc este sănătatea românilor”

Președintele României este de părere că restricțiile impuse în România au avut deja efect. Ce a declarat acesta.Klaus Iohannis...

Horoscop 15 octombrie 2020. Dacă vreți să știți cum să vă comportați cu femeia de lângă voi, fiți atenți la zodia în care s- născut.

Horoscop 15 octombrie 2020. Cum e o femeie în funcție de luna în care s-a născut
Horoscop 15 octombrie 2020. Există oare vreo legătură între caracterul unei femei și momentul în care s-au născut? Iată cum este o femeie în funcție luna nașterii. Femeile născute în luna ianuarie sunt răbdătoare și cu un suflet foarte frumos. Dacă veți alege o astfel de femeie, atunci ar trebui să o țineți bine lângă voi, pentru a o avea toată viața.

Femeile născute în februarie aduc noroc în viață
Potrivit RomaniaTV, seducătoare într-o relație e și femeia născută în februarie. Veți avea mare noroc cu o astfel de femeie, care oferă mereu ajutorul său oricărei persoane. La rândul lor, femeile care au venit pe lume în luna martie sunt pline de răbdare. În plus, dacă veți visa odată cu ea, veți avea toate șansele să vedeți visul cu ochii.

Doamnele din iunie sunt generoase
Femeile născute în aprilie sunt cele care fac primul pas într-o relație de dragoste. Femeia lunii mai este extrem de inteligentă și are o frumusețe ieșită din comun. La rândul său, cea născută în iunie este extrem de generoasă și cu o inimă bună. O personalitate unică are femeia născută în iulie, iar cea din august știe să rezolve orice situație grea.

Sincere și deschise sunt cele din decembrie
Pentru femeia din septembrie, nu există nici un obstacol când vrea să arate cine este, iar cea născută în octombrie știe cum să se pună la adăpost de probleme. Femeile născute în septembrie sunt extrem de paroliste, iar cele din decembrie sunt extrem de deschise și de sincere. Dar aveți grijă să nu le mințiți, pentru că atunci le veți pierde.

loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă