Horoscop 16 februarie 2019. Nativii Leu iau parte la o reuniune mondena iar pentru Varsatori, o cina romantica ar putea salva relatia de cuplu

Horoscop 16 ianuarie 2019. Nativii Leu iau parte la o reuniune mondena iar pentru Varsatori, o cina romantica ar putea salva relatia de cuplu. Totodata, o zodie se poate indragosti astazi. Putem indrazni sa spunem niste lucruri pe care n-am avut curaj sa le rostim, sa dam un telefon fara sa consideram ca ne umilim, daca celalalt n-a sunat. Si sa facem totul cu lejeritate. Vibratia zilei este 7 si o sa facem alegeri intelepte.

BERBEC

Se poate sa va scoata cineva la un pranz, fie el si de afaceri, ca poate se leaga ceva, o colaborare fructuoasa. Banii se cam duc, desi aveati un lucru pe care nu va doreati sa-l depasiti, dar o sa tot dati de lucruri trebuincioase pe care o sa vi le cumparati – asta e.

TAUR

Invitatie de onoare la o sindrofie si o sa primiti acolo atentia cuvenita, poate e sansa voastra de reafirmare pe scena sociala. Se pare c-aveti o agenda incarcata si n-o sa ratati nimic de pe ordinea de zi, c-oti fi tot amanat niste intalniri cu oameni de care-aveti nevoie si e in defavoarea voastra.

GEMENI

Se poate sa va-ndragostiti de cineva din anturajul amical si o sa dureze ceva pana sa vedeti daca persoana e cea potrivita. Sunteti gata de plecare, poate va duceti la o aniversare, la nunta cuiva si o sa va eliberati de un stere, o sa va bucurati de un schimb de idei si emotii constructive.

RAC

O sa va scoata cineva la cafea sa verifice registrul afectiv, sa stie daca exista chimie intre voi si daca puteti trai impreuna. O sa va bucurati de prezenta cuiva, de vestile bune pe care o sa le aflati si va faceti planuri si pentru maine sau daca relatia promite si pentru saptamanile care vor urma.

LEU

O sa luati parte la o reuniune mondena, sa urmariti tendintele si in afaceri, dar si stilul de viata va preocupa. Dispuneti de niste bani si o sa va permiteti sa plecati pe undeva, sa va duceti la un restaurant sau poate se casatoresc niste prieteni si nu vreti sa ratati momentul.

FECIOARA

Anturaj tanar care o sa va tina in priza, poate iesiti la schi, sanius, la patinoar sau va duceti la o sala de sport. Voi poate faceti o tratatie acasa, daca vi s-a-ntamplat ceva frumos care se cere sarbatorit intre prieteni sau poate luati o aprtobare de respiro si va odihniti.

BALANTA

Intalnirea cu cineva dintr-o fosta relatie va poate rascoli niste amintiri mai dureroase, dar puteti vorbi despre ele si sa fie bine dupa. Aveti chef si de treaba si de distractie si chiar le puteti imbina pe cele doua, sunt lucruri pe care de mult vreti sa le faceti si o sa aveti prilejul azi si maine.

SCORPION

Se poate sa se ofere cineva sa v-ajute la treaba sau sa va-nsoteasca la o petrecere,

 » Sursa: bzi.ro


APRECIAZA ARTICOLUL !