18.8 C
București
duminică, 13 iunie 2021

Horoscop 16 noiembrie 2020. Ziua bună se cunoaște de dimineață

Horoscop 16 noiembrie 2020. Ziua bună se cunoaște de dimineață, iar zodiile nu se vor plictisi astăzi, deloc. După un weekend relaxant, săptămâna începe în forță cu multe lucruri de rezolvat, dar și cu energie bună. Iată ce vor face zodiile în prima zi din săptămână.

Horoscop 16 noiembrie 2020
Berbec
Nu încerca să te descurci singur, chiar ai nevoie de o îndrumare profesionistă sau de un sfat de expert, iar azi ai toate șansele să găsești persoana potrivită care să îți arate calea cea bună.

Taur
Nu te lăsa copleșit de o stare emoțională negativă care îți dă târcoale azi. Da, poate pe moment ești trist, obosit, dezamăgit de ceva, dar peste câteva zile vei vedea că niciuna din stările de acum nu va mai conta, deci trebuie să treci peste ele cu capul sus.

Gemeni
Dacă ai probleme pe alte planuri ale vieții, vei merge la serviciu deja stresat, și riști să faci mari greșeli din neatenție, ceea ce poate atrage reclamații de la clienți, mustrări de la șefi, dar și ostilitatea colegilor. Fă un efort să te aduni complet la un singur obiectiv, atunci când te apuci de o treabă.

Rac
Ai impresia că muncești mult, și că nu prea iese mare lucru din mâinile tale. Nu cumva nu te concentrezi eficient, nu cumva doar mâinile tale se mișcă, dar mintea e în altă parte? Dacă nu reușești să-ți canalizezi toate forțele spre un unic scop, nu va ieși nimic constructiv astăzi.

Leu
Nu trebuie să ții cont de răutăți sau de bețe-n roate puse intenționat de cei care doar speră să-ți ia vreodată locul. Dacă ești acum în vârf, trebuie să lupți pentru a rămâne acolo. Nu te culca pe o ureche!

Fecioară
Ai cârcotași în jurul tău, dar asta nu te deranjează câtuși de puțin. Dimpotrivă, te stimulează să atragi și mai mult atenția asupra ta, pentru că ai astfel o garanție clară că ești bun.

Balanță
Banii vin și se duc cât ai clipi, dar nu contează că dispar atât de repede, ci că, datorita lor, mai ștergi de pe lista de restanțe o serie de cheltuieli care te apasă pe umeri ca o povară. Și azi ai putea scăpa de mai multe facturi dintr-un foc.

Scorpion
Ai avut câteva zile proaste, dar acum ți-ai revenit. Ai toată susținerea celor dragi în orice își propui, iar asta te ajută enorm – psihic. Îți ies planurile și tinzi din ce în ce mai sus.

Săgetător
Ai ceva de învățat din tot ce trăiești acum, deci nu trebuie să privești un hop ca pe un dezastru. Vei depăși impasul, cu o nouă lecție asumată, și data viitoare totul va ieși mult mai bine.

Capricorn
Nu-ți face planuri mari azi, doar bucură-te de zi și las-o să curgă așa cum este ea. Spre seară este posibil să primești un telefon/un mail cu o veste pe care o aștepți de ceva timp.

Vărsător
Ai avut un weekend în care te-ai relaxat la TV, ai vorbit cu rudele la telefon, mai o bârfă, mai o discuție aprinsă, a fost cu de toate. Începutul de săptămână îți aduce câteva sarcini în plus la locul de muncă.

Pești
Peștii înoată în ape puțin tulburi azi, din cauza unor probleme de ordin sentimental. Dacă nu își vor pune ordine în gânduri, nu vor face altceva decât să adâncească problema.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate