14.8 C
București
duminică, 13 iunie 2021

HOROSCOP 19-25 OCTOMBRIE 2020 cu Adrian Bunea. Tranzitul Soarelui generează energie negativă până la mijlocul lunii noiembrie

HOROSCOP 19-25 OCTOMBRIE 2020. Soarele tranzitează un sector neprietenos şi va genera energie negativă până la mijlocul lunii noiembrie. Ce sectoare de viaţă sunt afectate pentru fiecare semn zodiacal, ne spune astrologul România TV, Adrian Bunea, care are şi un sfat: „Nu uitaţi! Soarta omului este mereu în mâinile lui, căci viitorul nu a fost hotărât dinainte!

HOROSCOP 19-25 OCTOMBRIE 2020 BERBEC

Cel mai bine stai departe de distracţie şi plăceri pentru că nu ai o perioadă deloc favorabilă pentru aşa ceva. Nici măcar într-o excursie în străinătate nu vei reuşi să ai ai momente agreabile. Cel mai bine te concetrezi asupra activităţii tale de locul de muncă şi asupra comunicării cu toată lumea, prin toate mijloacele disponibile.

HOROSCOP 19-25 OCTOMBRIE 2020 TAUR

Liniştea din căminul familial este tulburată de unele mici certuri iar adevărată cauză a acestei  tensiuni din casă este reprezentată de bugetul căminului şi contribuţia financiară a fiecărui membru al familiei. Tot ce poţi face  este să renunţi la conflict şi să acoperi cât poţi, din sursele tale, cheltuielile necesare şi toată lumea te va aprecia.

HOROSCOP 19-25 OCTOMBRIE 2020 GEMENI

Poţi primi o veste nu prea bună privitoare la partenerul de viaţă. Totodată este posibil să nu ai relaţii prea bune cu prietenii tăi mai apropiaţi şi nu vei mai avea cu cine să-ţi petreci timpul liber ca de obicei. Cel mai bine poţi avea grijă de tine şi de starea ta de sănătate, exerciţiile fizice şi tratamentele naturiste sunt binevenite.

HOROSCOP 19-25 OCTOMBRIE 2020 RAC

Bugetul tău personal poate fi afectat de unele cheltuieli care sunt generate de o dispută materială sau de un conflict desfăşurat în sala de justiţie. Singura şansă pentru a nu fi afectat pe moment este reprezentată de împrumuturi, dar doar pentru cheltuielile strict necesare, șansele de a ieşi victorios din dispută sunt minime.

HOROSCOP 19-25 OCTOMBRIE 2020 LEU

Te poţi confrunta cu probleme de sănătate cauzate de unele episoade de distracţie, dorinţa ta de a te simţi bine te poate împinge către unele excese, şi astfel apar consecinţe care îţi pot afecta starea ta de sănătate. Cel mai bine laşi distracţia deoparte şi te concentrezi asupra sarcinilor profesionale de la locul tău de muncă.

HOROSCOP 19-25 OCTOMBRIE 2020 FECIOARĂ

Unele probleme ale unui membru al familiei tale te pot afecta şi pe tine într-o mai mică sau mai mare măsură în funcţie de sentimentele şi ataşamentul care te leagă de persoana respectivă  Provocarea constă în sacrificiul pe care trebuie să-l faci pentru a ajuta persoana respectivă, cât eşti dispus să renunţi la propria ta personalitate.

HOROSCOP 19-25 OCTOMBRIE 2020 BALANŢĂ

Activitatea ta de la locul de muncă poate fi afectată, autoritatea ta şi competenţele tale profesionale pot fi contestate şi totul se poate petrece în urma unui schimb de vorbe neinspirate sau a unei greşeli pe care o faci în redactarea unor acte importante. O scurtă pauza în activitate pentru odihnă şi recreere poate fi binevenită.

HOROSCOP 19-25 OCTOMBRIE 2020 SCORPION

Poţi înregistra o scădere a simpatiei şi respectului de care te bucuri din partea cunoscuţilor şi totul este o consecinţă a diminuării veniturilor pe care o înregistrezi pe moment, deşi faci toate eforturile şi munceşti cât poţi de mult. Un membru al familei te poate susţine financiar şi astfel imaginea ta nu va mai fi afectată.

HOROSCOP 19-25 OCTOMBRIE 2020 SĂGETĂTOR

Dacă te afli în străinătate fereşte-te să arăţi că eşti cel mai bun în domenii de care habar nu ai, deoarece o astfel de atitudine îţi aduce numai rezultate negative. Acasă poţi avea dificultăţi în promovarea examenelor. În schimb poţi profita de sprijinul partenerului de viaţă şi al apropiaţilor şi astfel poţi trece cu bine peste această perioadă mai dificilă.

HOROSCOP 19-25 OCTOMBRIE 2020 CAPRICORN

Accesul tău la unele bunuri sau valori materiale care ţi se cuvin de drept poate fi blocat o scurtă perioadă, nu poţi avea acces la împrumuturi sau bani din alte surse.  Totuşi câştigurile realizate prin efort nu sunt afectate,  nu trebuie decât să valorifici orice oportunitate de a realiza venituri prin muncă.

HOROSCOP 19-25 OCTOMBRIE 2020 VĂRSĂTOR

Relaţia cu partenerul de viaţă poate trece prin momente critice din cauza faptului că petreci prea mult timp la locul de muncă şi eşti foarte preocupat de ascensiunea ta profesională. Dacă în schimb, aveţi ieşiri scurte împreună la distracţie relaţia poate reveni la normal, trebuie doar să găseşti echibrul între profesie şi relaţie.

HOROSCOP 19-25 OCTOMBRIE 2020 PEŞTI

Un conflict în care vei fi implicat poate avea rezultate negative pentru tine, dorinţa ta de a fi apreciat de toată lumea te motivează să nu cedezi deloc în nici o situaţie conflictuală, dar de fiecare dată nu vei avea decât de pierdut. Doar un membru al familiei te poate tempera să nu ai o atitudine nervoasă şi îţi poate domoli orgoliul.

Acestea sunt previziunile privind influenţa negativă a Soarelui şi sectoarele de viaţă afectate pentru fiecare semn zodiacal. Adrian Bunea poate fi urmărit pe pagina AdiBun Astrolog.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate