Horoscop 20 februarie 2019. Zodia care isi gaseste sufletul pereche

Horoscop 20 febraurie 2019

Horoscop 20 februarie 2019 Berbec
 Se pare ca nu va simtiti in forma si nu aveti rabdare sa finalizti ceea ce ati inceput. Horoscop 20 februarie va sfatuieste sa nu va asumati prea multe responsabilitati, pentru ca riscati sa va irositi timpul. Un barbat mai in varsta va ajuta cu sfaturi utile.  Sunteti predispus la stari depresive si chiar la accidente vasculare. Ar fi bine sa va destindeti si sa va odihniti mai mult.   

Horoscop 20 februarie 2019 Taur
 S-ar putea sa intarziati la serviciu din cauze independente de dumneavoastra. Daca nu va stapaniti nervozitatea, riscati sa ajungeti in situatii neplacute fata de colegii de serviciu si de partenerul de viata.Horoscop 20 februarie va semnaleaza ca nu este momentul sa luati decizii importante. Concentrati-va asupra activitatilor urgente! Puteti sa va bazati pe intuitie.

Horoscop 20 februarie 2019 Gemeni
 Se pare ca va simtiti slabit si nu reusiti sa va incadrati in programul stabilit. Horoscop 20 februarie va recomanda sa nu va asumati nici un risc. Oricat ati forta, sansele de reusita nu sunt astazi de partea dumneavoastra. Evitati discutiile in contradictoriu pe teme religioase cu o femeie mai in varsta!

Horoscop 20 februarie 2019 Rac
 Incepeti ziua cu o stare de agitatie si aveti tendinta sa deveniti impulsiv. S-ar putea sa declansati o cearta cu partenerul de viata din cauza ca nu este de acord sa plecati intr-o calatorie in interesul familiei.Horoscop 20 februarie va sfatuieste sa va temperati nervozitatea. Tot raul este spre bine, pentru ca amanarea calatoriei ar putea sa va salveze de la implicarea intr-un accident de circulatie.   

Horoscop 20 februarie 2019 Leu
 In prima parte a zilei luati o decizie inspirata intr-o problema financiara si este posibil sa obtineti beneficii importante pentru camin. Horoscop 20 februarie va sfatuieste sa fiti prudent in colaborarea cu un partener de afaceri. S-ar putea ca acesta sa apeleze la mijloace nelegale, care va creaza complicatii nedorite. Evitati speculatiile financiare si nu neglijati sfaturile unei persoane mai in varsta!   

Horoscop 20 februarie 2019 Fecioara
 Sefii va lauda pentru reusitele din ultima vreme. S-ar putea chiar sa fiti propus pentru o prima sau pentru o deplasare in strainatate. Un coleg incearca sa tensioneze atmosfera. Horoscop zilnic va sfatuieste sa nu raspundeti la provocari.   

Horoscop 20 februarie 2019 Balanta
 S-ar putea sa aveti parte de reprosuri din partea partenerului de viata-fie pentru ca ati venit tarziu acasa, fie pentru ca ati cheltuit prea multi bani. Pastrati-va calmul! Horoscop miercuri va recomanda sa acordati mai multa atentie familiei si, in special, relatiilor sentimentale. Fiti diplomat fata de o ruda mai in varsta!   

Horoscop 20 februarie 2019 Scorpion
Horoscop zilnic va sfatuieste sa evitati deplasarile cu autoturismul. Exista pericolul sa fiti implicat intr-un accident de circulatie produs din vina dumneavoastra. In cazul in care sunteti nevoit sa folositi masina, circulati cu mare atentie si nu va grabiti!

 » Sursa: culinar.bzi.ro


APRECIAZA ARTICOLUL !