Horoscop 22 ianuarie 2019. Zodia mult prea incapatanata astazi

Se anunta schimbari importante pentru toate zodiile. Profesorul Radu Stefanescu ne spune ce zodii vor avea noroc pe plan sentimental si cine trebuie sa aiba mare grija cu banii.

BERBEC Ziua este perfecta pentru finalizarea unor proiecte profesionale. Trebuie, numai, sa te concentrezi foarte bine – ai o mare putere de focalizare pe termen scurt, insa. Pune-te sau pune-ti oamenii la treaba, se apropia niste termene. Esti in intarziere si stii asta. Stelele spun sa te grabesti. Zi favorabila ideilor noi, sau unor noi planuri de dezvoltare, dar nu importante.  Dupa masa evita intilnirile, fa-ti un program de cultura si arta.

TAUR  O veste buna, sau profitabila. Una din zilele favorabile domeniului profesional, meseriei.  Pozitia lui Venus, protectoarea zodiei, a lui Marte si a Lunii indica succes pe plan profesional.Trebuie sa continui cu aceleasi metode verificate de pana acum, schimbarile repetate nu sunt privite cu ochi buni nici de oameni, nici de stele. Tenacitatea si rabdarea aduc succes!

GEMENI  O zi inspirata, mai ales pentru promovarea intereselor profesionale. Evita sa amesteci placutul cu utilul. Sfaturile bune duc la rezultate bune. Sprijina-te pe prietenii verificati.Se poate si mai bine. Viata ta profesionala nu este suficient de intensa pe cat ai dori iar rezultatele nu te motivaza. Esti rapid, dinamic ca argintul viu, dar astazi trebuie sa dai dovada de discretie, diplomatie si eleganta.

RAC Astazi trebuie sa fii punctual si politicos, doar „punctualitatea este politetea regilor”. Primesti unele vesti contradictorii, mai astepta pana se limpezesc apele. O atitudine solidara de genul „toti o sa avem de castigat” este mai recomandabila in aceasta zi, la serviciu, ude muncesti. Nu prea ai simtul masurii, astazi si esti dispus sa faci totul, vorba lui Ceausescu, ca sa-ti consolidezi o situatie profesionala precara.

LEU  Aspecte favorabile cumparaturilor facute cu bani putini, dar inspirate, domeniul negutatoriei e favorizat.Intelegerile trecute trebuie mereu reamintite, altfel partenerii isi cam „uita obligatiile”!  Rezultate in domeniul financiar si al relatiilor sociale. Ziua este favorabila, dar nu trebuie sa exagerezi.  Nu-i coplesi pe cei din jur, nu-ti impune astazi parerile, chiar daca ai dreptate. Dar dreptatea este asa de relativa!

FECIOARA Aspectele planetelor favorizeaza abilitatea nativilor din zodia Fecioarei sa rezolve problemele legate de relatiile cu furnizorii, cu tertii, cu autoritatile, sau cu rude mai indepartate. Astazi trebuie sa respecti legile, scrise sau nescrise!Nu incerca sa impui anturajului propriul tau sistem de referinta, ci mai bine respecta regulile jocului ca sa obtii ceea ce vrei. Esti nervos si ai si de ce. Totusi ofera-ti un moment de relaxare. Gandeste-te. Chiar merita sa-ti faci nervi pentru toti idiotii?

BALANTA Pentru un procent mare din nativi este o zi buna, favorabila.Cu toate ca vremea capricioasa te influenteaza negativ si treci printr-o perioada proasta, fa in asa fel ca sa nu fie vizibil pentru anturaj. Joaca putin teatru si o sa te simti mai bine.Trebuie sa dai dovada de calm, toleranta si rabdare pentru ca sa anulezi unele aspecte nefavorabile. In orice caz,

 » Sursa: culinar.bzi.ro


APRECIAZA ARTICOLUL !