Ultimate magazine theme for WordPress.

Horoscop 25 MAI 2018: Gemenii nu au parte de o zi prea bună, Scorpionii sunt predispuși la îmbolnăvire

Berbec

Ar trebui să începi să fii mai atentă la detalii, deoarece timpul nu stă în loc pentru tine. Partenerul de viață se va supăra cumplit că ai uitat de aniversarea voastră. Ar trebui să te revanșezi pregătindu-i prăjitura preferată sau, de ce nu, o cină romantică.

Taur

Certurile devin tot mai multe în viața ta. E greu să lași de la tine când lumea te acuză chiar și pentru lucrurile pe care nu le faci. Încearcă să tratezi cu indiferență părerea celor din jur. Te vei simți mult mai eliberată și fără griji.

Gemeni

Astăzi nu este o zi potrivită să intri în vorbă cu ceilalți. Ești cu nervii la pământ și în plus de asta, suferi de o durere de cap ce te omoară. Ar fi mai bine să te odihnești și să lași pe mâine treburile și ieșirile în oraș.

Rac

Este o zi importantă pentru tine. Un proiect pe care l-ai gândit de mult timp urmează să fie aprobat și astfel vei putea începe, în sfârșit, să te ghidezi doar după planul propriu. Începând de astăzi ești noul tău șef, dar ai grijă că va trebui să dai socoteală pentru orice lucru.

Leu

Astăzi este ziua cea mare. După atât timp și o așteptare îndelungată, a venit momentul să vă mutați împreună, poate cu un animal de companie, așa cum ți-ai dorit de mult. Visurile tale sunt pe cale să se împlinească, așa că a meritat tot efortul acestor ani.

Fecioară

Pentru tine, ziua se va încheia în liniște deplină. După o perioadă mai furtunoasă din viața ta, va răsări soarele și totul se va termina cu bine. Acum ești pregătită să o iei de la capăt.

Balanță

Învață să îți stăpânești sentimentele și emoțiile, altfel o vei da în bară de fiecare dată. În plan profesional, cariera ta începe să prindă culoare și să îți aducă beneficiile pe care ți le dorești de mult timp. Ai grijă cum îți gestionezi relațiile cu oamenii.

Scorpion

Trebuie să ai mai multă grijă de sănătatea ta, altfel vei avea probleme grave mai târziu. Mergi la un medic și începe tratamentul prescris, până nu vei regreta. Nu necesită atât de mult timp să ai grijă de starea ta de sănătate. Fii precaută!

Săgetător

Prietenul la nevoie se cunoaște, așa că vei avea parte doar de întâmplări amuzante astăzi. Prietenii te ajută să treci peste o perioadă grea, poate o despărțire, iar acest lucru ar trebui să îți dea de gândit pentru cine vei băga mâna în foc data viitoare.

Capricorn

Timpul vindecă răni, dar ucide speranțe. Nu te mai teme de viitor și lasă-ți inima să iasă la lumină. Doar o dată a fost rău, mai rău de atât oricum nu se poate. Ce nu te omoară, te face mai puternică.

Vărsător

După atâta muncă, în sfârșit a venit momentul să pleci într-o binemeritată vacanță. Nu te chinui să iei după tine un bagaj mare, pentru că oricum te vei întoarce de acolo cu două. Ai grijă să nu uiți loțiunile de soare, doar nu vrei să te arzi…

Pești

Gândul că trebuie să îți petreci zilele departe de casă te ucide. Nu te mai gândi atât de mult, pentru că timpul trece repede și în scurt timp te vei vedea în sânul familiei, bucurându-te de roadele efortului tău!

loading...

Cmentariile sunt închise

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Accept Citeste mai mult

Politica de confidentialitate & cookies