• Home
  • Uncategorized
  • Horoscop 27 ianuarie 2024. Zodia care își va îmbunătăți veniturile

Horoscop 27 ianuarie 2024. Zodia care își va îmbunătăți veniturile

neti sandu horoscop zodii 60305700

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec
Acest tranzit te va susține foarte mult în vindecarea trecutului, dacă vrei să depășești o deziluzie sentimentală. În cuplu, poți trece mai ușor peste greșelile partenerului, poți fi mai iertător. Dacă ești singur, ai grijă la tendința de a intra în relații toxice, secrete, fie de a te întoarce la un partener din trecut.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur
Venus, guvernatoarea ta, va aduce îmbunătățiri în relațiile de prietenie. Pentru unii nativi, tranzitul ar putea aduce o poveste de dragoste cu cineva din grupul de prieteni sau cunoscut prin intermediul mediului online. Te vei bucura de popularitate săptămânile care urmează și de noi proiecte.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni
Venus în tranzit prin zodia Pești va activa sectorul carierei. Urmează o perioadă benefică din punct de vedere profesional în care poți face pași importanți în atingerea unor scopuri înalte, îți poți îmbunătăți imaginea și te poți afirma. Cum Venus îți guvernează sectorul sentimental, poți să-ți oficializezi relația. Cei singuri pot fi atrași de persoane cu funcție înaltă.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac
Cu Venus în Pești vei avea ocazia să trăiești experiențe noi care să-ți conturezi niște credințe și principii de viață într-un mod diferit. Este o perioadă bună să acumulezi informații, să studiezi, să cercetezi domenii noi, spirituale, care să te ajute în evoluție. Nu este exclus ca cei siguri să fie atrași de un mentor sau de o persoană de altă naționalitate. Cuplurile la distanță se bucură de aprecieri.

Horoscop Leu/ Ascendent Leu
Venus în tranzit prin zodia Pești aduce îmbunătățiri vieții intime, erotism, dar și o mai mare tendință spre infidelitate sau pasiuni ascunse. Unii nativi au șanse să rezolve o situație financiară, poate să obțină un credit sau un bun material sau să primească bani de la alții, să redreseze un proiect în care au investit resurse.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară
Venus îți va activa sectorul relațiilor și te va ajuta să-ți armonizezi viața de cuplu și să-ți îmbunătățești conexiunea cu partenerul de viață. Totuși, ai grijă să nu-l urci pe un piedestal. Cei singuri au toate șansele să înceapă o relație de lungă durată. Profesional, te bucuri de o mai bună înțelegere cu partenerii de afaceri și poți obține noi colaborări.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță
Venus, guvernatoarea ta, îți va înlesni modul în care-ți desfășori sarcinile la locul de muncă și va contribui la eficientizarea activităților. În plus, aduce armonie la job și o bună înțelegere cu colegii. Vei observa că în perioada următoare muncești cu mai multă plăcere sau îți găsești un job mai bun. Pe de altă parte, va contribui la îmbunătățirea stării de sănătate și a stilului de viață. Unii nativi pot fi atrași de colegi și ar trebui evitate relațiile ascunse.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion
Venus, planeta relațiilor tale, îți va activa sectorul tău sentimental, iar pentru unii nativi poate aduce o reconectare la partener, în timp ce pentru alții poate aduce discuții despre posibilitatea de a deveni părinți. Celor singuri le poate aduce o nouă poveste de dragoste, iar relațiile aflate la început se bucură de susținere. Pe de altă parte, poți fi cooptat în proiecte artistice și vei da dovadă de multă creativitate.

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător
Cu Venus în tranzit prin zodia Pești te bucuri de armonie în cămin și ai șansa să îmbunătățești relațiia cu membrii familiei, să ajungeți la o viziune comună, poate chiar asupra unui bun imobiliar. Poți să rezolvi favorabil o situație ce vizează locuința, poate chiar să faci o reamenajare în cămin.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn
Tranzitul lui Venus prin zodia Pești te susține în comunicare și negocieri, să rezolvi situații cu actele, dar și dacă vrei să pleci într-o vacanță sau delegație. Este, de asemenea, o perioadă foarte bună pentru cei care învață, iar cei singuri pot fi atrași de persoane din grupul de prieteni sau cunoscute la o plimbare.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător
Venus îți tranzitează sectorul financiar și în perioada următoare te va susține să-ți îmbunătățești veniturile. Vei avea șanse de a face bani, de a negocia salariul, poate de a-ți monetiza un talent. Atenție și la cheltuieli care pot fi mai mari și pentru satisfacerea unor pofte și plăceri.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești
Venus în tranzit prin zodia ta va contribui la armonizarea vieții sentimentale, dar și a relației cu propria ta persoană. Mulți nativi se vor preocupa mai mult de felul în care arată și pot începe o dietă sau își pot schimba look-ul. Emani farmec și sex-appeal și asta te ajută nu doar să te fac plăcut, dar și să cucerești pe cine-ți dorești. Te vei repune pe picioare și vei avea o mai mare disponibilitate către visare, creativitate, imaginație.