Horoscop 29 august 2022. Zodia care are cea mai bună zi din an

Săptămâna începe cu vești bune pentru mai multe semne zodiacale. Urmează o perioadă cu multe câștiguri pe toate planurile, dar în special pe plan financiar. Printre cei norocoși se numără Berbecii, Leii și Peștii.

Horoscop 29 august 2022 pentru Berbec
Ai foarte mult de muncă dar se ivește ocazia să te faci remarcat, așa cum visezi de foarte multă vreme. Ar putea fi cea mai bună zi din an pentru tine, la locul de muncă. Ai grijă totuși cu cine te înconjori.

Horoscop 29 august 2022 pentru Taur
Te simți obosit și fără vlagă, nu ai chef să începi săptămâna în forță. Așadar nu este exclus să îți iei o pauză și să te pregătești pentru ceea ce urmează în viața ta.

Horoscop 29 august 2022 pentru Gemeni
O persoană dragă îți fae o surpriză foarte mare, dar te și pune pe gțnrui. Nu prea reușești să îi înțelegi adevăratele intenții și asta te macină. Poate ar fi mai bine doar să trăiești momentul și să nu mai judeci atât de mult tot ce ți se întâmplă.

Horoscop 29 august 2022 pentru Rac
Racii fac eforturi majore să se integreze mai bine la locul de muncă, unde lucrurile nu merg chiar ca pe roate. Se întâmplă schimbări pe care nu le-ai proconizat și asta te neliniștește.

Horoscop 29 august 2022 pentru Leu
Ai parte de un câștig care te va ajuta să îți rezolvi foarte multe probleme. O persoană dragă te salvează pe plan financiar și chiar mai mult, te ajută să îți îndeplinești un vis. Este o săptămână de mare succes pentru tine.

Horoscop 29 august 2022 pentru Fecioară
Vești bune și pentru Fecioare, chiar de luni. Săptămâna începe în forță pentru voi, mai laes la serviciu unde primiți o sarcină uriașă care vă va propulsa printre cei favorizați.

Horoscop 29 august 2022 pentru Balanță
Nu stai foarte bine cu sănătatea și este indicat să faci ivnestigații amănunțile. Este o perioadă mai grea pentru tine din acest punct de vedere, dar ai mare succes pe plan sentimental.

Horoscop 29 august 2022 pentru Scorpion
Începe o zi foarte încărcată pentru nativii născuți în zodia Scorpion. Ziua de azi vine cu schimbări de gândire, idei noi și foarte multe planuri care, odată puse în aplicare, îți vor schimba viața pe termen lung.

Horoscop 29 august 2022 pentru Săgetător
Săgetătorii ar trebui să fie mult mai organizați și să nu se lase duși de val. Este momentul să își planifice fiecare pas dacă vor să își atingă obiectivele. Nu este deloc de greșeli.

Horoscop 29 august 2022 pentru Capricorn
Capricornii sunt coplesiți de ce li se întâmplă. Vin foarte multe provocări pentru ei chiar de la începutul săptămânii și trebuie să le facă față neaparat.

Horoscop 29 august 2022 pentru Vărsător
Nu îi lăsa pe ceilalți să gândească și să decidă în locul tău. Ai tendința să te bazezi pe ajutor extern și nu vei avea decât de pierdut cu acest comportament.

Horoscop 29 august 2022 pentru Pești
Peștii au o zi excelentă, mai ales din punct de vedere sentimental. Sunt mai îndrăgostiți ca niciodată și foarte siguri de ceea ce simt. Nu este exclus să facă o propunere serioasă, poate chiar o cerere în căsătorie.