25.3 C
București
marți, 3 august 2021

Horoscop 30 noiembrie 2020. Unele zodii chiar nu știu să se bucure

Horoscop 30 noiembrie 2020. Minivacanța de 1 Decembrie le prinde foarte bine zodiilor care au timp să se relaxeze, să facă ieșiri scurte și să se bucure de tot ce presupune o vacanță. Mici probleme ar putea apărea pentru nativii zodiei Fecioară care sunt extrem de atenți la detalii și se vor supăra pentru niște nimicuri.

Berbec
Încercați să vă împăcați cu trecutul pentru a putea avea un prezent și un viitor frumos. Nu mai trăiți în trecut, nu vă mai reproșați diverse și priviți frumosul din jurul vostru.

Taur
Vă este gândul la Crăciun și la reîntâlnirea cu familia. Vă emoționează numai ideea că vine vremea în care îi veți lua în brațe pe cei dragi.

Gemeni
Aveți o dispoziție proastă și vi se pare că nimic nu e la locul lui, nimic nu e cum trebuie să fie. Poate că ar trebuie să vă relaxați mai mult în gânduri și în simțiri. Imaginea de ansamblu va fi cu totul diferită!

Rac
Racii au o zi frumoasă pe care o petrec în sânul familiei. Se simt bine și, chiar dacă sunt puțin obosiți, își vor lua energie de la cei mai mici membri ai familiei.

Leu
Pentru Lei săptămâna începe în forță. Ei nu sunt liberi, ba dimpotrivă au multă treabă de făcut și multe de pus la punct. Bine că au și chef pentru toate astea!

Fecioară
Nativii zodiei Fecioară încep să așeze decorațiunile de Crăciun. Au așteptat mult timp perioada asta a anului, iar acum au toate motivele să se pună pe treabă.

Balanță
Unii nativi care au lucrat mult în ultima vreme au ocazia să-și tragă sufletul în compania persoanei iubite. O zi în care să nu facă nimic le va prinde foarte bine.

Scorpion
Scorpionii sunt puși pe fapte mari, determinați, ambițioși și cu țeluri mărețe. Ei vor începe săptămâna în mare forță.

Săgetător
Nativii zodiei Săgetător au chef de cumpărături și le vor face chiar dacă și-au propus să mai reducă cheltuielile.

Capricorn
Sunteți liberi, dar parcă nu prea știți să vă bucurați de liberul acesta. Nu vă lipsește nimic, doar vă treziți cu o dispoziție proastă. Reveniți-vă ca să vă puteți salva, totuși, ziua!

Vărsător
Aveți o zi echilibrată, care nu iese cu nimic în evidență. Vă place liniștea și vă bucurați de ea și de tot ceea ce vă oferă.

Pești
Este posibil să primiți un mail/un apel mult așteptat care va veni la pachet cu o veste importantă.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate